Daten singles in België

Dating in Welke glamour relatie past bij jullie?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  De meeste beroemde koppels hebben vaak wel iets gemeenschappelijks. Ze staan vaak in de belangstelling, hebben last van paparazzi en moeten er samen altijd perfect uitzien op de rode loper. Maar omdat het ene beroemde koppel het andere niet is, hebben we voor deze vergelijking vier beroemde internationale koppels geselecteerd. Welke glamour relatie past het beste bij jullie?

  Brad Pitt en Angelina Jolie: gericht op het gezin
  Het liefste willen jullie naar alle uithoeken van alle werelddelen reizen en overal minstens één van die schattige baby’s adopteren! Familie vinden jullie het belangrijkste op aarde en een leven zonder kinderen zouden jullie je niet kunnen voorstellen. De relatie wordt pas serieus bij de geboorte van jullie eerste baby, waar jullie uiteraard al jullie energie en liefde in stoppen!

  Victoria en David Beckham: gericht op aandacht
  Natuurlijk vinden jullie het geweldig om aan elkaar te laten zien hoe groot jullie liefde is. Maar soms is het minstens net zo leuk om de rest van de wereld te laten zien dat er maar één koppel het hipst, elegantst en meest sexy is. Wanneer jullie uitgaan, dat gaan jullie regelmatig, kunnen jullie niet van elkaar afblijven. En van die jaloerse blikken van anderen kunnen jullie alleen maar genieten. Wie zou er trouwens niet jaloers worden op jullie mix van perfecte schoonheid, sex appeal en elegantie?

  Johnny Depp en Vanessa Paradis: gericht op het privé leven
  Jullie vinden het belangrijk dat jullie privéleven zo privé mogelijk blijft! Zelf jullie beste vrienden hebben vaak geen idee wat er zich nu precies tussen jullie afspeelt. Er zijn dan ook weinig problemen en mochten ze er al zijn, dan houden jullie die voor jezelf. Hierdoor krijgt ook niemand de kans om tussen jullie in te komen.

  Harrison Ford en Calista Flockhart: gericht op het milieu
  Jullie hebben niet alleen veel liefde voor elkaar, maar jullie geven ook om de natuur en de dieren. Bij jullie is alles erop gericht om het milieu zo goed mogelijk te sparen. Jullie hoeveelheid afval is drastisch verminderd en dat wat overblijft wordt zorgvuldig gescheiden, jullie hebben zonnepanelen op het dak, overal spaarlampen en rijden in een milieuvriendelijke auto. Voor jullie geen bontjassen en slangenleren schoenen. Met z’n tweeën genieten van de buitenlucht en alles wat daar leeft, dat is voor jullie luxe!!
  Bovenstaande voorbeelden zijn uiteraard puur illustratief. Elke relatie is uiteraard uniek en het belangrijkste is dat jullie je vooral lekker voelen bij elkaar.

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!