Vrouw zoekt serieuze man voor date

Als je deze regels leest, ben je wellicht op zoek naar een serieuze date met een man om samen een korte, maar intense tijd te beleven of zelfs het leven te delen. Je hebt misschien vroeger al gedatet, zonder dat het uiteindelijk iets geworden is. Of die keer dat je echt dacht dat je de ware gevonden had, maar dat het toch niet bleef duren. Ben je tot de conclusie gekomen dat de interessante singles heel dun gezaaid zijn? Het klopt dat een single man vinden die een serieuze relatie wil, niet altijd even evident is: verlegenheid, andere werkuren, het drukke leven als alleenstaande moeder, blind dates die helemaal niets waren, een mogelijke verhuis naar een andere stad … Het zijn stuk voor stuk zaken die boeiende ontmoetingen erg in de weg kunnen staan. Een datingsite als Meetic gebruiken biedt je echter heel wat extra mogelijkheden om singles te ontmoeten die dezelfde kijk op een relatie hebben als jij, voor de korte of de lange termijn.

Op de site en app van Meetic krijg je in enkele kliks duizenden profielen te zien van single mannen die op dat moment online zijn en met wie je kunt praten om elkaar te leren kennen en eventueel af te spreken voor een date. Dankzij de vele filters kun je heel precieze criteria ingeven om exact die single te vinden waarmee je je leven kunt delen of gewoon een geweldige tijd kunt beleven!

Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
Mike & Nancy
Twan & Gisela
Jorrit & Angelique
Debby & Michael
Joost en Nandy
Laura & Remco
Kitty & Rogier
Saskia & Ingrid
Anniek & Lars
Marian & Gijs
Jim & Esther
Daphne & Sander – De klik op het juiste moment
Lia & Wil
Wiesje & Alberto
Paul & José
Asha & Jeroen ❤️❤️❤️
Thao & haar partner
Ad & zijn liefde
Jan en Pauline
Arthur & Charysa

Gedetailleerde en geverifieerde profielen van single mannen

Wat je bedoeling ook is, de dates via Meetic zijn telkens weer ontmoetingen met gemotiveerde singles die een partner willen vinden om samen fantastische momenten te delen en van het leven te genieten. Alles begint met de gratis inschrijving op onze site. Maak je profiel aan en beschrijf jezelf zoals je echt bent, op een authentieke en spontane manier. Enkele zorgvuldig gekozen regeltjes kunnen volstaan om de ideale partner te vinden. Aarzel ook niet om grappig te zijn! De profielen op Meetic zijn heel gedetailleerd en worden altijd geverifieerd door onze moderators. Op die manier kun jij in alle rust op zoek gaan naar singles die perfect bij jou passen. Let trouwens zeker ook op de Meetic Badge, die door vrouwen kan worden uitgereikt aan mannen die echte ‘gentlemen’ zijn.

Weet je niet meteen hoe je een gesprek moet aanknopen met die single die je superinteressant vindt? Praat dan over het kleine detail in zijn profiel dat jou heeft aantrokken of over wat jullie gemeenschappelijk hebben om het ijs te breken. Op de Meetic-site vind je heel wat interessante tips om de aantrekkingskracht van je profiel te vergroten en bovendien kun je een beroep doen op onze virtuele coach Lara om je te helpen jouw witte merel te vinden. Dankzij de Meetic-app kun je bovendien steeds in contact blijven met de mannen van wie het profiel je wist te bekoren.

Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!

Hoe regel je een eerste date met die charmante Meetic-single?

Nadat je op de website of de app van Meetic hebt gepraat met een man die je aandacht heeft getrokken, wil je die persoon misschien graag in het echt ontmoeten. Er zijn heel wat mogelijkheden voor dat eerste afspraakje met de man die zo’n goede indruk op je heeft gemaakt: van het klassieke glas op café of een gezellige wandeling tot een bezoek aan een tentoonstelling. Of wat dacht je van een kookworkshop of een pittige salsales?

Meetic coach Hi, ik ben jouw Meetic coach. Hoe kan ik je helpen? Ik zoek een partner

Een man ontmoeten tijdens een evenement voor singles

Nog niet echt een idee voor dat eerste afspraakje? Meetic organiseert elke maand specifieke evenementen voor singles in de grote Belgische steden die het perfecte kader bieden om een interessante man te ontmoeten. Degustatieavonden, kooklessen en zelfs karaokeavonden: er is werkelijk voor elk wat wils.

Baseer je op de informatie die jullie hebben uitgewisseld om een succesvolle eerste date te plannen die misschien wel kan leiden tot een fantastische nieuwe relatie. Wij zorgen in elk geval voor hulp en de tips die we sinds het begin al geven en die ondertussen geleid hebben tot meer dan 8 miljoen succesvolle dates en nieuwe relaties.