Vrouwen daten via het internet

Het klopt dat een single vrouw vinden die een serieuze relatie wil, niet altijd even evident is: verlegenheid, een drukke baan, andere werkuren, blind dates die helemaal niets waren, een mogelijke verhuis naar een andere stad … Het zijn stuk voor stuk zaken die boeiende ontmoetingen met single vrouwen erg in de weg kunnen staan. Een datingsite als Meetic gebruiken biedt je echter heel wat extra mogelijkheden om singles te ontmoeten die dezelfde kijk op een relatie hebben als jij, voor de korte of de lange termijn. Op de site en app van Meetic krijg je in enkele kliks duizenden geverifieerde profielen te zien van single vrouwen die op dat moment online zijn en met wie je kunt praten om elkaar te leren kennen en eventueel af te spreken voor een date! Dankzij de vele filters kun je heel precieze criteria ingeven om exact die single te vinden waarmee je je leven kunt delen of gewoon een geweldige tijd kunt beleven!

Maak voor je op zoek gaat naar de perfecte match de balans op van je eerdere relaties: weet wat je wilt, wat je zeker niet wilt en stel jezelf de vraag wat jou nu gelukkig zou maken.

Zij vonden een partner op Meetic Begin nu jouw verhaal! Deel jouw verhaal

Een gedetailleerd profiel om je kans op de perfecte match te vergroten

Wat je bedoeling ook is, de dates via Meetic zijn telkens weer ontmoetingen met gemotiveerde singles die net als jij een partner willen vinden om samen te praten, te lachen en wie weet zelfs het leven te delen. Begin gewoon met je profiel aan te maken en op een eerlijke, authentieke en spontane manier te beschrijven wat jouw troeven zijn. Enkele zorgvuldig gekozen regeltjes kunnen volstaan om de ideale partner te vinden. Aarzel ook niet om grappig te zijn! De profielen op Meetic zijn heel gedetailleerd en worden altijd geverifieerd door ons team. Op die manier kun jij in alle rust op zoek gaan naar singles die perfect bij jou passen. Weet je niet meteen hoe je een gesprek moet aanknopen? Praat dan over het kleine detail in haar profiel dat jou heeft aantrokken of over wat jullie gemeenschappelijk hebben om het ijs te breken. Op de Meetic-site vind je bovendien heel wat interessante tips om de aantrekkingskracht van je profiel te vergroten. Je kunt ook een beroep doen op onze virtuele coach Lara om je te helpen jouw droomprofiel. Steeds onderweg? Dankzij de Meetic-app kun je makkelijk in contact blijven met de vrouwen van wie het profiel jou heeft overtuigd.

Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!

Eerste date met die Meetic-single waar je echt voor valt?

Nadat je op de website of de app van Meetic hebt gepraat met een vrouw die je aandacht heeft getrokken, wil je die persoon misschien graag in het echt ontmoeten. Er zijn heel wat mogelijkheden om dat eerste afspraakje in optimale omstandigheden te laten verlopen: van het klassieke glas op café of op een terrasje tot een gezellige wandeling of een bezoek aan een tentoonstelling. Of wat dacht je van een kookworkshop of een dansles?

Weet je niet meteen hoe je die single die je online fantastisch vindt, het beste kunt leren kennen? Meetic organiseert elke maand tientallen evenementen in de grote Belgische steden speciaal voor singles. Kooklessen, degustatieavonden en zelfs karaoke: er is werkelijk voor elk wat wils.

Baseer je op de informatie die jullie hebben uitgewisseld op Meetic om een succesvolle eerste date te plannen met die fantastische vrouw en wie weet leidt het wel tot een nieuw verhaal en een fantastische nieuwe relatie. De mooiste ontmoetingen beginnen vaak met een onhandige danspas. Maak je dus geen zorgen heren: jezelf blijven is het allerbelangrijkste als je echt op zoek bent naar een geweldige nieuwe relatie met een interessante single!