Daten singles in België

Dating in En het winnende profiel is?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Tegenwoordig zijn de ouderwetse contactadvertenties uit de krant echt uit de tijd. Teksten als “Vlot Grietje is op zoek naar haar Hans” of “Tandarts zoekt een leuke assistente”, blijven ons meer en meer bespaard. Maar wat moet je dan wel in je online profiel zetten om in contact te komen met die ene geschikte date. Hoe trek je de juiste mensen aan en hoe houd je de rest buiten?

  Wees origineel. Bijna alle profielen lijken op elkaar en jij dient je op de een of andere manier te onderscheiden van al die andere interessante potentiëlen. Een originele en zinnenprikkelende tekst biedt je hiertoe de uitgelezen mogelijkheid. Schrijf over leuke specifieke dingen die jou zo bijzonder en uniek maken.

  Prijs jezelf aan. Hoe je het ook wendt of keert, je profiel is een soort reclameboodschap over jezelf. Je prijst jezelf als geschikte en leuke date aan. Schroom niet om positieve dingen over jezelf te zeggen. Er valt altijd wel iets fantastisch over jezelf te vermelden. Voeg bijvoorbeeld als extraatje een videoboodschap aan je profiel toe. Let op: alleen de grootste datingsites, zoals lexa.be, bieden deze functionaliteit aan.

  Wees eerlijk en concreet. Je mag jezelf best wat positieve eigenschappen toedichten, maar overdrijf daarin niet teveel. En belangrijker nog, verdraai de feiten niet. Dus: Verfraai, maar verdraai niet. Wanneer je gescheiden bent, wees daar dan eerlijk over. Heb je kinderen? Verzwijg ze niet. Eerlijkheid vergroot alleen maar de kans dat je iemand tegenkomt waar het mee klikt en dat is toch precies wat je wil?

  Wek nieuwsgierigheid op. De kunst van een goed profiel is dat het vragen oproept of een glimlach om iemands mond tovert, maar in ieder geval enthousiasmeert om eens contact met je te zoeken. Leg die drempel laag en zet er iets in waarop iedereen met een grapje of vraagtekens kan reageren. Je nickname leent zich hier uitermate goed voor!
  Dit zijn een paar tips die handig kunnen zijn bij het aanmaken van je profiel. Let daarnaast alsjeblieft ook op “schreifvauten”. Spel- en grammaticafouten staan erg hoog in de top 10 van ergernissen.
  Veel succes met het schrijven van jouw winnende profiel.
  Blanca van den Brand
  Single coach

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!