Daten singles in België

Dating in Tips tegen een najaarsdip

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Oktober en november zijn vaak saaie maanden en op de feestdagen, straks in december, zit je als single ook niet echt te wachten. Bovendien is het buiten koud en guur, dus van lekker strandweer en met een drankje op het terras is geen sprake meer. Tja wat blijft er dan nog over? Van het vooruitzicht om voorlopig alleen maar te werken, regenbuien te trotseren en dikke saaie kleding te dragen word je niet vrolijk. De hoogste tijd dus om de onderstaande tips tegen een najaarsdip te lezen.

  Maak je huis gezellig
  Besteed eens wat extra aandacht aan de sfeer in je huis. Zorg voor nog meer gezelligheid met grote kussens, sfeerverlichting en vergeet de romantische kaarsjes niet. Maak ook gelijk van de gelegenheid gebruik om alles op te ruimen en die ellendige administratie bij te werken. Een opgeruimd en gezellig huis werkt in je voordeel wanneer je die leuke date een keer thuis uitnodigt.

  Shop till you drop
  Schaf een nieuwe wintergarderobe aan, want geloof het of niet, er is niets dat beter helpt om jezelf op te peppen. Dus verwen jezelf en koop lekker veel. Doe je de volgende maand gewoon weer rustiger aan.

  Ga op zoek naar een leuke date
  Er is niets aan te doen, zelfs onder je dekbed heb je het ijskoud en denk je stiekem lag er maar lekker iemand warm naast me. Een perfecte aanleiding om online op zoek te gaan naar een leuke date! Je hoeft je huis er niet voor uit en het is super leuk. Op Lexa.nl bijvoorbeeld heb je keus uit maar liefst 1.6 miljoen singles. Stuur een origineel bericht naar andere leuke singles of maak een videoboodschap voor die speciale man of vrouw. Dit is het seizoen bij uitstek om te gaan daten. Een groot aantal singles is nu juist op zoek naar warmte en gezelschap.

  Het is tijd voor een feestje
  Organiseer een lekker goed feest zoals vroeger. Haal alles wat je nodig hebt in huis, waarschuw de buren, vraag al je vrienden en zet de muziek wat harder. Maar vergeet je vrienden vooraf niet duidelijk te vragen of ze tenminste één leuke single vriend of vriendin meenemen. Misschien zit er iemand tussen waarmee het klikt.

  Kom in actie
  Blijf tijdens de herfst niet thuis op de bank hangen, maar hijs je in een sportoutfit. Schrijf je in bij een sportschool, start met die yogacursus of maak een stevige wandeling. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, als er maar in beweging komt. Door te sporten maakt je lichaam namelijk het stofje endorfine aan en daar word je vrolijk en ontspan je van. Tijdens het sporten leer je ook, met een beetje mazzel, nog andere sportieve singles kennen.
  Dus lach, na het lezen van deze tips, om het slechte weer en zie het najaar juist als iets heel gezelligs. Heel veel succes.

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!