Daten singles in België

Dating in Wat zegt een bepaalde schrijfstijl over iemand?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Je komt vaak verschillende soorten schrijfstijlen in profielen op datingsites tegen. Wat zegt een bepaalde schrijfstijl eigenlijk over iemand en hoe spreek je degene aan? Hieronder hebben we aantal verschillende schrijfstijlen voor je op een rij gezet.

  De formele intellectuele schrijver
  Bij deze schrijfstijl weet iemand exact waarover geschreven moet worden en bovendien weet deze persoon de spelling- en grammaticaregels perfect toe te passen. De zinnen die hij of zij gebruikt zijn echter vaak stijf en zonder enige spontaniteit. Verder vindt de formele intellectuele schrijver het reuze interessant om in een tekst zijn of haar mening te geven over actuele gebeurtenissen in de maatschappij.
  Om de formele intellectuele schrijver goed te leren kennen, is het aan te raden om in een bericht een persoonlijke toon aan te slaan. Probeer juist de gevoelige en persoonlijke kant op te gaan en probeer zo deze dater min of meer te dwingen wat informeler te worden.

  De snelle sms’er
  De snelle sms’er vdt ‘t belangrijk dt ‘t brcht hoe dn ook ovrkmt. Hij of zij schrijft berichten alsof het sms’jes zijn, dus zonder leestekens en accenten. Voor deze persoon is veel communiceren een doel op zich en wil zo vooral vertellen wat hem of haar bezighoudt. Verder verstuurt de snelle sms’er het liefst drie sms’jes tussen twee berichten door, verandert zijn of haar Facebook-status vier keer, plaatst twee updates op Twitter en chat het liefste met een groot aantal contacten tegelijk!
  Maar hoe bereik jij de snelle sms’er het beste? Probeer deel uit te maken van deze persoon zijn conversaties door eenvoudig dezelfde nieuwe media tools te gebruiken. Benader deze persoon via Hyves en Facebook en maak bijvoorbeeld een blog aan en deel zo jouw ervaringen met hem of haar.

  De bescheiden schrijver
  De bescheiden schrijver schrijft alleen als het echt nodig is. In feite is hij of zij geen moderne communicatiemiddelen gewend. Sinds deze persoon zich heeft ingeschreven bij een datingsite zijn er door hem of haar maar twee berichten geschreven en dat alleen maar als antwoord op de berichten van andere nieuwsgierige singles. De bescheiden schrijver wil niet grof zijn en schrijft meer uit beleefdheid terug dan uit interesse.
  Hoe spreek je de bescheiden schrijver aan? Je moet deze persoon een beetje helpen om uit zijn spreekwoordelijke schulp te kruipen. Wek zijn interesse in het onderwerp dat jij het beste kent, namelijk jezelf. Stel je hierbij raadselachtig en mysterieus op en probeer hem of haar een aantal vragen te ontlokken waar jij dan weer makkelijk op kunt antwoorden.

  De uitvoerige schrijver
  De uitvoerige schrijver is het totaal tegenovergestelde van de bescheiden schrijver. Bij deze persoon zijn de berichten bij wijze van spreken altijd minimaal twee A4’tjes lang. De uitvoerige schrijver schrijft niet voor zijn beroep, maar is er wel van overtuigd dat hij of zij dat makkelijk had kunnen zijn. Deze dater stuurt berichten die meer weg hebben van een roman dan van een leuk bericht en verder worden chatsessies zoveel mogelijk vermeden. Hierbij kan de uitvoerige schrijver zich namelijk niet langer verschuilen achter zijn uitgebreide woordenschat.
  Hoe pak je het aan en hoe bereik je de dit type dater? Laat zien dat jij je klassiekers kent en dat je ook het schrijfvak verstaat. Jij weet toevallig ook heel goed hoe jij je leven in romanvorm kan vertellen. Het klinkt wellicht cliché maar het kan ook een mooi begin zijn om samen de roman van jullie leven te schrijven.
  Succes.

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!