Daten singles in België

Dating in Hoe overleef je Valentijnsdag?

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Valentijnsdag is voor singles meestal geen topdag. Overal zie je gelukkige stelletjes die elkaar verwennen terwijl jij die dag het liefst zo snel mogelijk voorbij ziet gaan. Hoogste tijd voor enkele tips met een knipoog die jou er doorheen helpen!
  1. Luister zo min mogelijk naar de radio. Je hebt er geen idee van hoeveel liefdesliedjes ze draaien in 24 uur. Daar knap je niet van op, maar op af.
  2. Kijk geen all-you-need-is-love-achtige programma’s en zap niet naar die romantische film. Huur liever een spannende dvd of duik in een mooi boek. Voor je het weet is de dag voorbij!
  3. Denk voor één keer niet aan de lijn en eet een berg chocolade. In dat spul zitten namelijk gelukshormonen, de zogenaamde endorfine.
  4. Op zoek naar een beetje Valentijnsgevoel? Sms of mail al je vrienden een lief berichtje. Dikke kans dat ze massaal reageren. Geniet van alle aandacht én de wetenschap dat je in ieder geval gezegend bent met een stel toffe vrienden!
  5. Laat je niet verleiden door de goede bedoelingen van gesettelde vrienden die je met Valentijn willen koppelen aan een blind date. De kans van slagen is nihil en de teleurstelling op een dag als deze is des te groter. Een veel beter idee is het om je dan in te schrijven bij een bekende datingsite. Bij Lexa.be, staan heel veel leuke singles ingeschreven. Daar zit ongetwijfeld een leuke Valentijn voor je tussen.
  6. Krampachtig op zoek gaan naar jouw Valentijn is geen goed plan. Hoe harder je zoekt, hoe minder je zult vinden. Laat dan liever 14 februari dit jaar aan je voorbij gaan en onderneem op een ander moment actie als je daar aan toe bent.
  7. Ga niet zitten zwelgen in zelfmedelijden door te bedenken wat je allemaal niet hebt. Probeer de dingen op te sommen die je juist wel hebt. Vrijheid, onafhankelijkheid en in ieder geval geen relatie met een hoop sleur!
  8. Laat je niet gek maken door de stortvloed van reclame-uitingen rondom Valentijnsdag. Bedenk dat jij jezelf een hoop geld bespaart door hier niet aan mee te hoeven doen.
  9. Of beter nog, verwen jezelf. Koop mooie lingerie, een mooie bos bloemen of bestel kaartjes voor dat ene concert. Kook iets lekkers en geniet ervan. Je verdient het tenslotte!
  10. Toch geen zin om alleen te zitten? Organiseer dan zelf een Valentijn Meet & Greet. Nodig al je single vrienden uit met de opdracht iemand mee te nemen en geef een privéfeestje!
  Bron: Singlessite.nl

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!