Daten singles in België

Dating in Over smaak valt te twisten

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Over smaak valt wel degelijk te twisten. Waarin verschillen Nederlandse singles van bijvoorbeeld de Fransen of Italianen op het gebied van geur, smaak en muziek.  Deze vragen zijn gesteld in een internationaal onderzoek van datingsite Lexa.be. Tevens is de vraag gesteld wat singles het meest bijblijft na een eerste afspraak en wat blijkt? Een meerderheid van de Europese singles vindt een vriendelijk gezicht het belangrijkste en blijft hen ook het beste bij na de eerste afspraak.

  ‘You never get a second chance to make a first impression’
  Een eerste indruk wordt meestal gelijk gevormd. Na een eerste succesvolle date blijkt de openheid van het gezicht en de gelukkige uitstraling van een potentiële date het meeste indruk te maken. Dit geldt voor ruim 50% van de ondervraagde singles uit de verschillende landen. Opvallend is verder dat Italiaanse singles ook vooral de geur een belangrijke factor vinden. Franse en Zwitserse singles daarentegen zijn meer gefocust op de stem van een potentiële partner.

  Frisse geuren zijn favoriet
  Bij een meerderheid van de Nederlandse singles is een frisse geur favoriet, zo scoren bijvoorbeeld  de geur van schone was en baby olie heel hoog. Ook de Franse en Engelse singles geven hier de voorkeur aan. Zwitserse en Italiaanse singles houden van meer intense geuren, zoals die van amber of een zware parfum. Spaanse singles tenslotte houden meer van zachte en fruitige geuren.

  Nederlandse singles minst romantisch?
  Het is vooral de pianomuziek die de perfecte romantische sfeer oproept volgens een meerderheid van de Europese singles, daarna gevolgd door de saxofoon. Verrassend maar waar geven de Nederlandse singles geven juist  de voorkeur aan drums en de elektrische gitaar om in de juiste stemming te komen. Dus als locatie voor een eerste afspraak kun je in Nederland prima naar een rockconcert.
  Maar waar jullie ook afspreken, wat jullie ook gaan ondernemen of eten samen, het belangrijkste blijft toch je uitstraling. Dus relax en ontspan en geniet gewoon van een avondje uit.
  Succes!

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!