Daten singles in België

Dating in Tijdens onze eerste date hebben we van 19.30 tot 04.00 uur 's nachts in een restaurant gezeten!

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Rob en Chantal vonden elkaar in 2008 via datingsite lexa.be. Hoog tijd dus voor een gesprek over aantrekkingskracht, de perfecte match en de noodzaak om altijd eerlijk je profiel in te vullen.  

  Hoelang waren jullie actief op lexa.be voor jullie elkaar leerden kennen?

  Rob: “Ik was pas drie weken Full member toen ik Chantal leerde kennen”.

  Chantal: “Ik heb eerst zes maanden op lexa.be gestaan, waarin ik vooral veel dates heb gehad om nieuwe mensen te leren kennen. Ik zag lexa.be eigenlijk als een soort hyves voor volwassenen, voor mensen die nieuwsgierig zijn naar anderen. Hierna heb ik een relatie gehad van ongeveer een jaar. Toen dat uit was en ik net weer een week op lexa.be actief was, kreeg ik een berichtje van Rob.”

  Watmaakte haar zo speciaal op lexa.be dat ze je aandacht trok?

  Rob: “Ze had geen foto op haar profiel, ik trouwens ook niet, maar na het lezen van haar uitgebreide omschrijving zag ik een match. We delen dezelfde interesses, onze geschiedenis is een beetje hetzelfde en hebben beiden een tijd in het buitenland gewoond. We hebben overigens ook allebei als motto ‘pluk de dag’! Toen ik haar een berichtje stuurde en later ook een foto, mailde Chantal mij terug dat ze me herkende!”  

  Chantal: “Ja dat klopt! We hadden elkaar al een keer ontmoet, toen we beiden met ons werk meededen aan een workshop in een muziekstudio. Alleen Rob wist daar niets meer van. Je begrijpt dat wrijf ik hem elke dag nog onder zijn neus, ha ha! Dat is trouwens ook het leuke van lexa.be, het klopt inderdaad wat jullie zeggen, de wereld is klein.”

  Wat gingen jullie doen tijdens jullie eerste date?

  Chantal: “Anderhalve week na ons eerste mailcontact hadden we onze eerste date. We gingen uit eten in een heerlijk restaurant in Hoorn. Rob haalde me op van het station. Het was slecht weer en het sneeuwde, liep ik daar op mijn hakjes.”

  Rob: “Toen ik mijn auto bij het station parkeerde, zag ik dat ik op een zogenaamde ‘Kiss and ride’ parkeerplek stond. Een soort van parkeerplaats waar auto’s mogen parkeren om mensen in en uit te laten stappen. Heel toevallig, ha ha! We hebben vervolgens van 19.30 tot 04.00 uur ’s nachts in het restaurant gezeten!Ze bleven voor ons speciaal zolang open.”

  Chantal: “We hadden echt een klik, we hebben uren zitten praten en lachen en het bleek dat we over veel verschillende zaken hetzelfde denken.”

  Hoe ging het verder met jullie na de eerste date?

  Rob: “Na deze date wilde Chantal wat afstand nemen, ze kwam dan ook net uit een vorige relatie en wilde de dingen niet overhaasten.”

  Chantal: “Klopt, maar echt lang hielden we dat niet vol! Rob had me voor mijn verjaardag ontzettend verwend, we gingen karten, lasergamen en uit eten. Op mijn verjaardag zelf stuurde hij een gigantische bos rozen. Hij had zo zijn best gedaan, toen besefte ik, ‘dit is hem’. Zo moest het zijn.”

  Chantal, wat maakt Rob zo speciaal voor jou?
  “Rob is van goud! Ik vind hem aantrekkelijk om zijn humor, zijn levenslust, hij zit vol energie en is ambitieus. Het plaatje klopt gewoon! Alles wat in zijn profiel stond klopt ook, hij deed zich niet anders voor dan hij is.”

  Rob, wat maakt Chantal zo speciaal voor jou?
  “Haar uitstraling. Daarnaast vind ik haar doorzettingsvermogen en ambitie heel aantrekkelijk. Ze is zichzelf  en recht door zee. Eigenlijk heb ik nog nooit zo mezelf kunnen zijn in een relatie!”

  En wonen jullie toevallig al samen?

  Rob: “Ja, we wonen sinds april dit jaar samen. We kenden elkaar toen ruim vier maanden. We kennen elkaar volgende maand precies een jaar en we hebben al zoveel leuke dingen meegemaakt samen!”

  Chantal: “We hebben al veel reisjes gemaakt en zijn naar popconcerten geweest. We genieten echt ontzettend van het leven en van elkaar.”

  Wat is jullie boodschap voor alle Lexa singles die nog op zoek zijn naar een geschikte date?

  Rob: “Ik zou zeggen, wees altijd eerlijk bij het invullen van je profiel. Met een helder, duidelijk en uitgebreid profiel maak je de meeste kans om een geschikte date te vinden. Een hoop mensen denken dat alles wat je op internet zegt en doet anoniem is en dat je ook niet altijd eerlijk hoeft te zijn. Dat vind ik dus absoluut niet!”

  Chantal vult aan: “En wees gewoon lekker jezelf. Blijf ook niet wekenlang met elkaar mailen, maar spreek snel af om elkaar te zien als het mailcontact leuk is. Durf die afspraak te maken, want als je elkaar in real life ziet, dan merk je snel genoeg of je een echte klik hebt!”

  Rob (29) en Chantal (24)

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!