Daten singles in België

Dating in Single en ambitieus

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Je bent single, ambitieus en die baan als accountmanager bevalt je enorm. Je hebt er hard voor gewerkt, dus het is van je harte gegund. Maar je hebt het gevoel dat er toch iets ontbreekt. De onderstaande tips helpen jouw je carrière te combineren met een leuke nieuwe liefde in je leven.
  Organiseer je leven!
  Zelfs als je tot laat bezig bent je werk af te krijgen, zijn er nog plaatsen waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. In zogenaamde ‘afterwork’ cafés  komen veel mensen die na hun werk elkaar daar ontmoeten. Deze cafés zijn ideaal om nieuwe mensen te ontmoeten. De kans is dus groot dat je hier nieuwe vrienden maakt en misschien ontmoet jij hier wel je toekomstige partner of scoor je een leuke date.
  Eén avond per week
  Werk jezelf niet helemaal kapot, houd tenminste één avond per week vrij en stop voor tien uur ‘s avonds met werken! Je carrière hangt echt niet af van één avondje. Dus ook in het weekend geldt een officieel werkverbod. Hierdoor hou je tijd over om bijvoorbeeld online op zoek te gaan naar een leuke date.
  De ideale oplossing
  Als het je echt niet lukt tijd vrij te maken om een leuke vent te ontmoeten, dan is online daten het perfecte alternatief. Bijvoorbeeld bij Lexa.nl heb je de keuze uit bijna 2.000.000 enthousiaste singles. Maar, op een gegeven moment zul je echt wat tijd moeten investeren. Jij wil toch ook graag de persoon achter het profiel, dat je aanspreekt, graag een keer ontmoeten?
  Ontmoet iemand op het werk
  Laatste  tip om je ambitie en de liefde te combineren. Try it at work! Natuurlijk zijn er genoeg redenen te noemen om geen relatie te beginnen met een collega, maar ach je weet maar nooit. Er is een kans dat jouw liefde van je leven maar een paar bureaus bij je vandaan zit.
  Succes!

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!