Daten singles in België

Dating in Weet wie je mailt

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Online berichten
  Hoe pak jij het eigenlijk aan op een datingsite? Stuur je 200 berichtjes naar verschillende mensen of houd je het liever bij één persoon? Datingsites, zoals lexa.be, bieden je de mogelijkheid om met duizenden andere singles te mailen of te chatten. Wanneer je online een aantal leuke singles hebt gevonden, stuur ze dan een keer een berichtje. Wed daarbij niet op één paard en wees vooral niet te kritisch.

  Hou het kort en persoonlijk
  Het is verstandig om vooral in het begin alle opties open te houden. Bekijk op je gemak foto’s en bezoek de profielen die je interessant lijken. Stuur daarna een persoonlijk en kort bericht naar degene die je leuk vindt. Zeg gewoon dat je graag iets meer over hem/haar wil weten en laat ook blijken dat je openstaat voor verder contact. Jouw intentie is om te ontdekken of de persoon echt zo leuk is als hij of zij zich voordoet. Vanuit die intentie kun je gemakkelijk snel een eerste afspraak maken.

  Niet teveel van hetzelfde
  Stuur niet naar iedereen hetzelfde bericht. Stel dat je van iedereen antwoord krijgt en vervolgens niet meer weet wie wie is! Het in het wilde weg sturen van berichten kan  ook tegen je werken of zelfs als spam worden gezien. Vertel tegen elk persoon waarom je een bericht stuurt. Speel daarbij bijvoorbeeld in op een gezamenlijke interesse of een actuele gebeurtenis.

  Vind je ideale date
  Mail je toch met meerdere potentiële dates tegelijk? Concentreer je dan op de degene die je echt beter wil leren kennen. Nadat je hebt uitgelegd wat de reden van je bericht is, stel je bijvoorbeeld een vraag. Dit kan een vraag zijn over zijn of haar hobby, favoriete eten of  favoriete vakantieland.

  Geniet van de aandacht
  Bedenk dat niet iedereen jou zomaar leuk vindt en andersom voel jij je ook niet tot iedereen aangetrokken. Er zullen ongetwijfeld altijd mensen tussenzitten waarmee het niet klikt. Mocht jij nou juist wel heel veel online aandacht krijgen, geniet er dan van. Jij hebt namelijk genoeg leuke singles waaruit je kunt kiezen!
  Heel veel succes!

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!