Daten singles in België

Dating in De do's en don't tijdens een eerste date

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Ongeschreven regels tijdens daten, iedereen kent ze wel. Hoe snel sms je terug nadat jij een sms’je hebt ontvangen, wat doe je aan (en vooral wat niet), waar spreek je af? Sommige mensen hebben op al deze vragen direct een antwoord. Voor diegene bij wie dating niet helemaal in het DNA zit, hier enkele tips.

  Kleding
  Uit onderzoek van datingsite Lexa.nl is gebleken dat mannen hun date het liefst casual gekleed zien in plaats van in een hele sexy jurk. Ga dus niet voor dat korte rokje en het iets wat laag uitgesneden truitje. Natuurlijk mag je er wel sexy uitzien – je wilt tenslotte indruk maken – maar houd het simpel. Een spijkerbroek die perfect zit met een leuk truitje erop is vaak al voldoende.

  Gebrek aan gesprekstof
  In hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat het gebrek aan gesprekstof wordt gezien als de grootste afknapper tijdens daten. Wees dus niet te terughoudend en stel zelf ook vragen. Het tonen van interesse wordt altijd gewaardeerd. Je hoeft echt geen pleidooi te houden over de situatie in Oekraïne, zorg alleen wel dat je iets te vertellen hebt.

  Weet wat je eet
  Met het bestellen van een salade is niets mis. Wat wel irritatie wekt is de extreme focus op healthy, light en vetarm. Dit vinden mannen helemaal niet sexy. Het is leuk om te zien wanneer iemand geniet van lekker eten en de vis niet terug stuurt wanneer deze in boter in plaats van olie gebakken blijkt te zijn.

  Drink niet teveel
  Een paar glazen wijn om de eerste spanning weg te nemen is prima, sla er alleen niet in door. Wanneer jij aangeschoten aan tafel zit en volgens de gekste dingen uitkraamt zal hij je niet heel snel weer op date vragen. Gelukkig valt het drink gedrag onder Nederlandse singles mee. Slechts 10% van de ondervraagde zegt vooraf een beetje moed in te drinken.

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!