Daten singles in België

Dating in Het ontrafelen van de andere sexe: de man

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Sommige mannelijke karaktertrekken zullen vrouwen nooit begrijpen. Waarom weigeren ze de weg te vragen? En waarom verrassen ze ons nooit zomaar met bloemen?

  Waarom je er altijd om moet vragen
  Mannen zijn ongecompliceerde wezens die het liefst direct en zakelijk te werk gaan. Daarom is een hint niet goed genoeg om een reactie uit te lokken. Wil je iets gedaan krijgen, dan moet je het echt gewoon rechtstreeks vragen.

  Fleurige flater
  Mannen denken niet als vrouwen. Wanneer hij alleen bij een speciale gelegenheid bloemen voor je koopt, dan heeft hij gewoon niet door dat je ook graag bloemen krijgt zonder reden. Het betekent overigens niet dat hij niet van je houdt. Laat hem dus weten dat hij niet tot je verjaardag hoeft te wachten. Komt hij een keer onverwachts met een boeket aanzetten, laat hem dan ook merken hoe zeer je het waardeert!

  De grootte is van belang
  We weten allemaal dat mannen waarde hechten aan formaat. Als kind moesten ze de grootste knikkers hebben en nu zijn ze niet tevreden en willen ze in een dikke bak rijden. Hij denkt dus ook dat het grootste en/of duurste cadeau jou een gelukkige vrouw zal maken. Helaas snapt hij niet dat een kleiner en betekenisvoller cadeau soms veel meer waarde heeft. Het is aan jou om hem opnieuw op te voeden. Laat hem weten dat bijvoorbeeld een onverwachts liefdesbriefje in je jaszak zoveel meer met je doet.

  Mannen hebben ook tijd voor zichzelf nodig
  Mannen verstoppen zich soms in de tuin, de garage of in de bar om de hoek. Hij doet dit niet omdat hij jou probeert te ontlopen; hij heeft simpelweg af en toe wat tijd voor zichzelf nodig. Immers, vrouwen houden ervan hun problemen en dagelijkse belevenissen te ventileren, terwijl mannen in stilte na willen kunnen denken. Geef hem dus de ruimte, dan zal hij straks nog beter naar je luisteren.

  Waarom hij nooit de weg vraagt
  Bijna iedere vrouw kent de situatie waarbij ze met een gefrustreerde man in een auto zit die de weg kwijt is. Weet dan dat een man nooit om hulp zal vragen. Mannen voelen zich namelijk verantwoordelijk en zullen niet graag toegeven dat ze de controle kwijt zijn, laat staan dat iemand anders hun probleem moet oplossen. Het beste wat je kunt doen is hem helpen de weg terug te vinden. Als jij dan toch de weg moet gaan vragen, zorg dan dat je voorzichtig te werk gaat en zijn ego niet krenkt!
  Lees hier volgende week alles over het ontrafelen van de andere sexe: de vrouw!

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!