Daten singles in België

Dating in Antwerpen

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden
  Profielen die aansluiten op jouw criteria
  Singles laten zichzelf zien met gedetailleerde profielen.
  Singles bij jou in de buurt ontmoeten
  Veiligheid en bescherming van je persoonlijke gegevens

  Wil je leuke singles ontmoeten in de grootstad Antwerpen? Al sinds de middeleeuwen is Antwerpen een belangrijke handelsstad. Het is de op één na meest bevolkte stad van België en bruist van het leven. De ideale plek dus om mannen en vrouwen te ontmoeten met uiteenlopende achtergronden. Maak snel een profiel aan op de website van Meetic of download de Meetic App om toegang te krijgen tot duizenden profielen van singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  Dating in Antwerpen

  De stad Antwerpen heeft tal van musea, kunstgalerijen, barokke gebouwen, cafés en hippe restaurants die de modern-romantische sfeer weerspiegelen die zo kenmerkend is voor deze havenstad. Ook de nabijheid van buurland Nederland is voelbaar. Ben je pas verhuisd naar Antwerpen? Of heb je geen tijd om je ideale partner te vinden? De dating-app van Meetic maakt de zoektocht naar leuke singles een stuk eenvoudiger. In enkele muisklikken heb je toegang tot de grootste online database van moderne singles die net als jij op zoek zijn naar een partner. Wie weet kom je zelfs de ware liefde tegen op onze datingsite.

  Meetic biedt je verschillende mogelijkheden voor het maken van een afspraakje: via computer, smartphone of tablet met behulp van de Meetic App. Inschrijven op onze website is gratis en eenvoudig. Vul je profiel aan met je interesses, wensen en verwachtingen. Voeg een persoonlijke beschrijving toe, een leuke profielfoto en klaar is Kees! Hoe beter je profiel is ingevuld, hoe groter je kans op een eerste date. Alle profielen op onze website worden gecontroleerd en alle berichten worden gemodereerd door de Klantenservice van Meetic. Zo kunnen we snel ingrijpen bij ongewenst gedrag en ongepaste opmerkingen. Het enige wat je hoeft te doen, is je online aanmelden om je datingprofiel in te vullen, zodat je meteen contact kan leggen met gelijkgestemde singles.

  Ze ontmoetten elkaar op Lexa. Wees de volgende!
  • Willem en Neeltje
  • Jacqueline en Stefan
  • Paul & José
  • Richard & Sabien
  • Lex
  • Miriam & Paul
  • Sjantella & Rene
  • Stephan & Sabine
  • René & Sharon
  • Peet & Mark
  • Astrid en Jeroen
  • Henk en Irene
  • Harry & Marjolein
  • Geertje & Jaap
  • Monique & Marco
  • Bea & Mathieu
  • Corinna & Ben
  • Jim & Esther
  • Esther & Sander
  • Jan en Melissa

  Een romantische date in de diamantstad: waar spreken we af?

  Na enkele gesprekken op de website of dating-app van Meetic heb je je eerste afspraak vastgelegd. Nu komt de vraag: waar o waar spreken we af? Gelukkig voor jou telt het centrum van Antwerpen diverse ontmoetingsplaatsen voor een geslaagde first date: musea, stadsparken, cafés en restaurants. De berichten die je hebt uitgewisseld op Meetic zouden je al een vrij goed beeld moeten geven van de voorkeuren van de persoon die je online hebt ontmoet. Om je verder te helpen geven we je enkele tips:

  • Een unieke locatie is het dak van het MAS, het Museum aan de Stroom, met een adembenemend uitzicht over Antwerpen. Het is gelegen in de historische havenwijk Het Eilandje, dat is omgetoverd tot één van de hipste wijken van de stad. Hier vind je gegarandeerd een trendy café dichtbij het Red Star Line Museum en het Havenhuis, waar de oude havensfeer nog steeds voelbaar is.
  • Pal aan het majestueuze Centraal Station bevindt zich de diamantwijk van Antwerpen. Deze stadsbuurt is het wereldcentrum voor diamant, waar 70% van de wereldwijde diamantverkoop plaatsvindt. Maak een wandeling langs de juwelierszaken en modewinkels en geniet van een heerlijke kop Arabica in de koffiebar Caffènation.
  • Een kop koffie leidt vanzelf naar een goed gesprek. Voor je het weet vliegt de tijd voorbij en is het moment aangebroken om de stadswandeling voort te zetten. Geniet van het mooie weer en flaneer langs het strand van Sint-Anneke op Linkeroever. Je kunt hier de befaamde mosselen van Sint-Anneke proeven in één van de talrijke topadresjes langs de Schelde.

  Diner voor twee en uitgaan voor singles in Antwerpen

  Hebben jij en je date honger gekregen van de boeiende gesprekken en gedeelde ervaringen? Waar kan je terecht voor smakelijke en typisch Belgische gerechten? Frieten en bier zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de Belgische keuken en cultuur. De Antwerpse restaurants bieden echter een brede waaier aan lokale specialiteiten aan, waarin allerlei soorten ingrediënten en producten uit de hele wereld worden gecombineerd. In deze internationale havenstad vindt deze culinaire kruisbestuiving al plaats sinds de 16de eeuw.

  Op de kaart van het restaurant Mon, gelegen in de trendy wijk Het Eilandje, staan lekkere en stijlvolle vleesgerechten. Als je wil dineren in een meer intieme en gezellige sfeer, reserveer dan een tafel op het terras van het restaurant ‘t Hofke, dichtbij de geheime Vlaeykensgang. Proef zeker de garnaalkroketten van het huis, een ware Antwerpse lekkernij!

  Ben je op zoek naar een origineel adres om na het eten enkele danspasjes te zetten of voluit de nacht in te duiken? Neem dan zeker een kijkje in de Ampère, de eerste ecologische nachtclub van België, dat zich onder de treinsporen van Antwerpen bevindt! Een andere vaste waarde is Café d’Anvers, een kerk omgebouwd tot houseclub. Modebewuste liefhebbers van de jaren ’80 kunnen de sfeer opsnuiven in de Magic Club.

  Ben je geen fan van drukke nachtclubs? Kom dan naar één van de activiteiten, borrels en events die Meetic organiseert in Antwerpen: after work-party’s, muziekquizzen en salsacursussen zijn een greep uit ons aanbod. Op deze evenementen kan je op een ongedwongen manier gesprekken aanknopen met singles uit je regio die net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie.

  theFork
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!