Daten in Brussel

Brussel is een bruisende, multiculturele stad in het hart van Europa, die de drukte van een metropool weet te combineren met de rust van een vredig dorpje, omgeven door grote parken. Je wil daten in Brussel, maar slaagt er niet in om een zielsverwant te vinden door gebrek aan tijd of organisatie? De website Meetic helpt je in de zoektocht naar een serieuze relatie.

Dankzij gecontroleerde profielen bieden we je de mogelijkheid om via de website of app contact te leggen met single mannen en vrouwen uit jouw regio en hen te ontmoeten in Brussel. Met een online profiel kan je gemakkelijk chatten met singles uit Brussel, voordat je met hen afspreekt voor een koffie of een diner tijdens een avondje uit.

Zij vonden een partner op Meetic Begin nu jouw verhaal! Deel jouw verhaal

Waar romantisch daten in Brussel?

In functie van de smaak en voorkeuren van je date kan je de ideale plek kiezen voor een romantische date in Brussel: het centrum voor een ontmoeting in de gezellige drukte, Sint-Goriks voor een avondje uit in een van de clubs van de stad, de Marollen om rond te kuieren op de rommelmarkt enz.

Wil je tijdens de eerste date liever de rust opzoeken of gezellig rondkuieren? Het Ter Kamerenbos met zijn abdij en grote vijver is perfect voor een rustige wandeling met z’n tweeën en nodigt uit tot een babbel. Deze plek is de favoriete ontmoetingsplaats van Brusselse studenten, maar leent zich ook perfect voor een date met een picknick in het gras of een tussendoortje in de namiddag.

Tijdens de wandeling merken jullie op dat de tijd vliegt, en dat jullie alle twee een vervolg willen breien aan jullie date in Brussel? Waarom ‘s avonds niet verdergaan met een diner in een restaurant in de Kasteleinswijk, met de tram erg gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum. TAN Brussels, nabij het Hortamuseum, biedt bijvoorbeeld een originele en inventieve keuken. Voor Aziatische smaken moet je bij Momo zijn, een Tibetaanse zaak die in de wijk bekend staat om zijn typische knoedels, of bij Les Filles d’Ixelles, voor een gezellig diner in een familiezaak.

Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!

Singles ontmoeten in Brussel

Voor je eerste date met een single uit Brussel wil je liever het erg bekende, maar drukbezochte Délirium Café vermijden? In Schaarbeek vind je Le Barboteur met een mooie collectie bieren in fles en sterkedrank. De bar L’Amère à boire, gelegen in de studentenwijk van Elsene, is een onopvallende plek waar een ongedwongen sfeer hangt. Voor een geheim adresje dat amper wordt bezocht door toeristen moet je in dezelfde wijk zijn, bij L’Atelier. Hier worden de zintuigen geprikkeld door onbekende bieren. Tot slot vind je langs de Kolenmarkt en de Steenstraat meerdere homovriendelijke bars en restaurants, zoals Chez Martin of Mam Mam.

Geen fan van het tumult in drukbezochte bars? Kom dan naar de date-avonden in Brussel georganiseerd door Meetic. Deze evenementen zijn de ideale gelegenheid om singles uit Brussel te ontmoeten op zoek naar een serieuze relatie, en dit binnen een losse sfeer voor persoonlijke gesprekken.