Daten singles in België

De ‘Summer of Love’ met Meetic: hoe je ook vanop een afstand succesvol kan daten

Serious Dating Crazy Love
Geboortedatum
Je moet ouder zijn dan 18 om je aan te melden

  Tot en met 8 september kan je Meetic’s love bench terugvinden in de Stadsfeestzaal op de meir van Antwerpen.

  Hoe kan je succesvol daten tijdens een pandemie, terwijl social distancing nog steeds de norm is en singles enorm afwachtend zijn geworden?

  Meetic helpt haar singles een handje met de exclusieve ‘love bench’ die tot eind augustus dé plek is voor mensen die opnieuw een stapje dichterbij elkaar durven komen. Spreek op een originele en veilige manier af met je online match voor een eerste date en leer elkaar beter kennen. Deze atypische dating locatie is een echte ice-breaker en geeft je meteen al iets om over te praten.

  Relatietherapeute, klinisch seksuologe, psychologe en Meetic-experte Chloé De Bie deelt haar 3 beste tips om ook vanop een afstand een geslaagde date te hebben:

  1. Ga nóg meer flirten met je non-verbale communicatie. Je ogen zijn de sleutel: wat langer kijken, spelen met je blik; aanvullen met een mysterieus glimlachje…
  2. Straal positieve energie uit. Wees vrolijk, spreek over leuke dingen, lach, gebruik humor, geef complimentjes… dit kan alleen maar aanstekelijk werken!
  3.  Zet de ander in de spotlight! Luister aandachtig, stel voldoende bijvragen en wees dus oprecht geïnteresseerd in de ander.

  #summeroflove #meeticbe #lovebenchmeetic #lovebench

  Klaar voor de liefde en een betekenisvolle relatie?

  Ontmoet jouw perfect match op meetic

   

  Zit je lekker op de Meetic Love bench? Maak je beste selfie met je date en deel het met je vrienden. Vergeet ons niet te taggen op Instagram! @Meetic_belgie
  Elke dag beginnen er mooie verhalen op Meetic. Start nu jouw verhaal!