Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Gebruikt Meetic geautomatiseerde individuele besluitvorming en profilering?

Geautomatiseerde individuele besluitvorming en profilering zijn onzichtbare functies die de kern vormen van de services die jij graag gebruikt. Met deze functies kunnen we onze services verbeteren. En zonder deze functies zouden we jou geen interessante profielen kunnen aanbieden.
We gebruiken deze functies om meerdere redenen:

Om je te helpen in contact te komen met andere gebruikers

  • We gebruiken de informatie die je ons geeft (zoals je geslacht en leeftijd) en de informatie die we verzamelen door jouw gebruik van Meetic (zoals je activiteit opMeetic en je locatie, als je die met ons deelt) om ons eigen algoritme te trainen en jou mensen aan te bevelen in wie je mogelijk geïnteresseerd bent.
  • We gebruiken hetzelfde proces om jou aan andere gebruikers aan te bevelen. Gegevens zoals je etnische afkomst, je inkomen en je geloofsovertuigingen worden niet meegenomen in ons algoritme. Maar je kunt natuurlijk wel de zoekopties op Meetic gebruiken om de voorgestelde profielen te filteren.

Om je advertenties en aanbiedingen te laten zien die je mogelijk interessant vindt

  • We gebruiken deze persoonlijke gegevens om je relevante en nuttige advertenties te laten zien, zowel binnen ons veld als daarbuiten, en om de effectiviteit ervan te meten. Daarnaast gebruiken we de gegevens ook om gepersonaliseerde aanbiedingen voor je te maken.

Voor meer veiligheid

  • We gebruiken geautomatiseerde besluitvorming en profilering als onderdeel van onze moderatie-toolbox (om bots te verwijderen bijvoorbeeld) om onze gebruikers te beveiligen en om sneller en effectiever actie te ondernemen tegen illegaal of ongewenst gedrag.
  • Personen die illegaal of ongewenst gedrag vertonen op Meetic kunnen te maken krijgen met gevolgen zoals het opschorten of sluiten van hun account, naast andere soorten wettelijke acties die we ondernemen.
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Indien je nog steeds contact wenst met het customer care team,
klik dan hieronder.