Dating tips van Meetic.be

Meetic.be heeft vele duizenden gebruikers en is dus een perfecte plek om iemand te leren kennen! Hieronder vind je een aantal eenvoudige tips om je kans op een leuke date zo groot mogelijk te maken.

Tip 1: vul je profiel volledig in zodra je je ingeschreven hebt!

Je hebt op Meetic.be de mogelijkheid om een uitgebreid profiel aan te maken. Hoe meer je op je profiel laat zien, hoe groter je kansen zijn…

Tip 2: Ga actief aan de slag!

Wacht niet af tot de ander de eerste stap zet! Hoe meer mensen je benadert, hoe groter de kans dat je iemand ontmoet waarmee het klikt.

Tip 3: Blijf beleefd en correct

Benader mensen zoals je zelf benaderd zou willen worden. Meetic.be heeft een gedreven team dat de site elke dag controleert en redigeert. Als andere gebruikers herhaaldelijk onfatsoenlijk gedrag
melden, zijn onze medewerkers van de klantendienst verplicht een profiel te verwijderen. Een member wordt over het algemeen van de site verwijderd na 3 klachten van andere gebruikers.

Tot slot is het goed om te weten dat 80% van onze members iemand heeft ontmoet en dat ongeveer 80% van onze members Meetic.be aanbevelen bij hun vrienden of familie. Gemiddeld moet je rekenen op 6 maanden om iemand te vinden waarmee het klikt.