Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Peter en Esther Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Peter en Esther

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Esther: Op advies van mijn kinderen. Dat was na de zomervakantie van 2012. Ik was met mijn twee dochters op vakantie geweest. We hebben het superleuk gehad, maar ik heb mij daar ook heel erg alleen gevoeld.
Peter: Ik had behoefte aan gezelschap en voelde mij ook erg alleen. Ik ben die zomer ook met mijn twee dochters op vakantie geweest en een heerlijke vakantie gehad, maar heb mij ook erg eenzaam gevoeld tijdens die vakantie.

Hoe verliep jullie eerste date?

Esther: Oké, dat is hem dan in het echt, we hadden al zoveel gemaild en geappt! We hadden afgesproken bij de Woerdense Vakantieweek (dé jaarlijkse feestweek in onze woonplaats). Ik was wel een beetje zenuwachtig.
Peter: Leuk om haar eindelijk in het echt te zien na ons intensieve mailcontact. En ja, tuurlijk was ik ook zenuwachtig. Ik heb gelijk een drankje gehaald, dan hadden we wat te doen :)

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd?

Esther: Veel!!!! Doordat Peter in het begin van onze kennismaking veel in het buitenland was voor zijn werk, hebben we veel gemaild. Daardoor hebben we elkaar al best goed leren kennen en het verbaasde me soms hoeveel we deelden in die berichten. Door die berichten voelden we dat we naar elkaar toe groeiden. Dat contact heeft zich verdiept in een serieuze relatie. Na ruim een half jaar zijn we gaan samenwonen en we zijn twee jaar na onze eerste date (20 aug) getrouwd. Onze kennismaking heeft onze levens verrijkt!
Peter: Esther heeft eigenlijk alles al verwoord. Zo is het gegaan; zo heb ik dat ook gevoeld. We voelden ons al heel snel vertrouwd met elkaar. We hebben rust gevonden bij elkaar. Dat is bekroond sinds we zijn getrouwd!

Peter en Esther

Peter

Leeftijd 50
Beroep Transportbegeleider
Woonplaats Woerden

Esther

Leeftijd 45
Beroep Secretaresse
Woonplaats Woerden

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Peter had een korte beschrijving van zichzelf en dat maakte me nieuwsgierig. En op z'n profielfoto kwam hij betrouwbaar en rustig over op mij.

Vragen aan hem:

In tegenstelling tot mijn korte verhaal had Esther juist een vrij uitgebreid verhaal over zichzelf geschreven. Ze kwam op mij over als een gezellige meid en het leek me leuk haar beter te leren kennen.