Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Bernard en Ietje Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Bernard en Ietje

Hun referenties

Hoe verliep het eerste contact?

Ietje: Nadat we elkaar een flirt hadden gestuurd begonnen we voorzichtig met elkaar te mailen, waar uit bleek dat we elkaar wel erg goed begrepen en de gesprekken werden telkens persoonlijker. Toen over op FB en WhatsApp waar we al snel op 2500 berichten zaten :-)
Bernard: Wij besloten ons beide op ongeveer hetzelfde moment in te schrijven, omdat we misschien wel toe waren aan een leuke date, maar wel op een serieuze site, en wie weet wat dat zou kunnen brengen...

Hoe was jullie eerste date?

Ietje: Na zoveel berichten kon een echte date niet uitblijven en spraken we af onder de Oldehove in Leeuwarden.
Bernard: Ik was de uren ervoor erg zenuwachtig en Ietje werd dat pas op het moment van dat we elkaar ontmoetten haha. Voor beide was het liefde op het eerste gezicht. Ze was nog leuker in het echt dan op de foto's. Ik had gereserveerd in restaurant Spiezz, waar we van zes tot tien hebben zitten eten en geen idee hadden wat er om ons heen gebeurde.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd?

Ietje: We hebben de halve familie al ontmoet en zijn we een echt setje...hoezo rustig aan doen ;-) Voor ons beide kan het geluk niet op.
Bernard: Nu twee weken verder zijn, zitten we saampjes op de camping. We gaan voor een lat relatie, maar onze intenties zijn veeeel serieuzer. Dat komt gaande weg wel :-p

Bernard en Ietje

Bernard

Leeftijd 42
Beroep -
Woonplaats Leeuwarden

Ietje

Leeftijd 37
Beroep -
Woonplaats Beetgumermolen

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Door de tekst op zijn profiel en de foto's besloot ik een flirt te sturen.

Vragen aan hem:

Door de gewone leuke gesprekken over en weer viel de klik.