Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Wiebe en Yvonne Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Wiebe en Yvonne

Hun referenties

Wat was je motivatie om je in te schrijven bij Lexa.nl?

Yvonne: Ik was het alleen zijn beu en had mezelf één maand de tijd gegeven iemand op deze manier te ontmoeten.
Wiebe: Ik wilde niet alleen blijven de rest van mijn leven. Ik was op zoek naar evenwicht, liefde en warmte. Ik wilde weer samen leuke dingen gaan ondernemen.

Welke profielgegevens deed je besluiten om contact op te nemen met hem/haar?

Yvonne: Het berichtje dat Wiebe stuurde.
Wiebe: Haar foto.

Kwam jouw voorstelling van hem/haar overeen met de werkelijkheid?

Yvonne: Door het contact via mail en telefoon had ik me een beeld gevormd die vrij aardig bleek te kloppen met de werkelijkheid. Ik had alleen niet durven dromen dat het op deze manier zou uitpakken.
Wiebe: Bij benadering. In werkelijkheid was het beter dan de foto.

Hoe was jullie eerste afspraak?

Yvonne: We ontmoetten elkaar op een parkeerplaats bij een natuurgebeid. Toen ik Wiebe voor het eerst in het echt zag was het wat mij betreft gelijk raak. We zijn gaan wandelen in de bossen, daarna een terrasje en uiteindelijk kon ik niet wachten op de volgende afspraak.
Wiebe: Fijn, goed, leuk, geweldig, fantastisch ! Het blijft leuk om te vertellen dat we als criminelen zijn begonnen in onze relatie. We zijn namelijk helemaal vergeten te betalen op het terrasje. We gingen zo in elkaar op dat we gewoon zijn opgestaan en weggelopen. Later ben ik nog 2 keer terug gegaan om alsnog te betalen, maar telkens was het restaurantje gesloten. We hebben dus nooit betaald!

Yvonne:
Wiebe:

Wat zijn jullie plannen voor de komende maanden?

Yvonne: Ik had mijn eigen huishouden en hij ook. Het was veel werk om dat samen te voegen. Veel spullen hadden we dubbel, dus dat was makkelijk. Eentje ging naar een goed doel. Maar we hebben ook beide spullen met een emotionele waarde. Die doen we dus niet weg en moeten we een plekje geven.
Wiebe: We zijn druk bezig met de verhuizing van Yvonne. Ze is bij mij ingetrokken en de komende tijd hebben we het erg druk met het inrichten van ons huis, het leeghalen van haar huis, spullen uitzoeken enz.

Wiebe en Yvonne

Wiebe

Leeftijd 50
Beroep ICT beheerder
Woonplaats Britsum

Yvonne

Leeftijd 43
Beroep Woonbegeleider
Woonplaats Meppel

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet via Lexa.nl?

Wiebe stuurde mij een berichtje. Toen ik ging kijken op zijn profiel zag ik zijn foto en ook die sprak mij aan. Zijn profiel sprak mij ook aan, dus ik werd steeds blijer. Tot ik las wat voor vrouw hij zocht. Niet te lang, niet te dik en dat ben ik beiden niet. Dat antwoordde ik hem en zo is het contact ontstaan.

Vragen aan hem:

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet via Lexa.nl?

Ik heb Yvonne een berichtje gestuurd.