Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Maurice en Fatima Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Maurice en Fatima

Hun referenties

Wat was je motivatie om je in te schrijven bij Lexa.nl?

Fatima: Ik was het alleen zijn zat en dacht: waarom ook niet? Ik was echt op zoek naar een vaste, serieuze relatie. Een vriend van me attendeerde me op Lexa.nl.
Maurice: Ik wilde wat serieuzere mensen tegenkomen dan ik voorheen op andere chatboxen tegenkwam, en wie weet zat daar ook wel 'het' meisje bij.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet op Lexa.nl?

Fatima: Ik was aan het rondsnuffelen bij de heren die online waren, zoals ik wel vaker deed. Plotseling zag ik een profielfoto die erg mijn aandacht trok. Ik dacht: zo dat is een leuke jongen zeg! Ik heb toen meteen interesse getoond. Ik dacht nog: ik ben vast te oud voor hem. Gelukkig was dat niet het geval.
Maurice: Nou en die interesse was wederzijds. Ik was erg blij dat ze mij gevonden had, haha. We hebben toen de volgende dag meteen honderduit gepraat over van alles en nog wat en het klikte echt meteen.

Ze was niet alleen leuk om te zien, maar ook erg fijn om mee te praten.

Welke profielgegevens deed je besluiten contact op te nemen met hem/haar?

Fatima: Ik zag dat hij voorkeur had voor getatoeëerde meisjes met een zwarte korte pony. Nou dat was ik dus helemaal. Ook het feit dat hij in een bandje zat trok me erg aan. En zijn foto's natuurlijk, dat is toch het eerste wat je aantrekt.
Maurice: Ze had op haar profiel gezet dat ze flink onder de tatoeages zat en piercings had. Daar was ik natuurlijk erg benieuwd naar!

Wat was je gevoel over jullie eerste ontmoeting?

Fatima: Heel spannend maar op de een of andere manier ook meteen heel vertrouwd.
Maurice: Ik had meteen al het idee dat dit misschien wel eens langer zou gaan duren.

Hoe was jullie eerste afspraak?

Fatima: We hadden om 3 uur afgesproken in de stad en ik was gruwelijk nerveus. Maar toen ik merkte dat hij zo mogelijk NOG nerveuzer was, voelde ik me iets sterker. We raakten meteen aan de praat en ik voelde meteen dat er iets was tussen ons.
Maurice: Ik was meteen verkocht.

Wat zijn jullie plannen voor de komende maanden?

Fatima: We gaan over 3 weken trouwen! Daarna gaan we lekker op reis, een week naar Rome en 8 dagen New York! We willen ook snel een huis kopen, want nu wonen we samen in een 1-kamer woning.
Maurice:

Fatima:
Maurice:

Maurice en Fatima

Maurice

Leeftijd 23
Beroep Rigger - monteur
Woonplaats Rotterdam

Fatima

Leeftijd 28
Beroep Filiaalmanager Drogisterij
Woonplaats Rotterdam

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Wat is je boodschap voor de Lexa members die nog op zoek zijn naar hun partner?

Ik had nooit gedacht dat ik de liefde van mijn leven op internet tegen zou kunnen komen. Niets is echter minder waar! Je hoeft er op dit moment nog niet in te geloven, je zult het zelf zien.

Vragen aan hem:

Wat is je boodschap voor de Lexa members die nog op zoek zijn naar hun partner?

Dit had ik nooit durven dromen, maar het is toch echt gebeurd.