Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Johan en Ellen Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Johan en Ellen

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Ellen: Nadat mijn vorige relatie stuk was gelopen besloot ik dat ik iemand wilde zoeken die niet in mijn nabije omgeving woonde. Ik zocht een ander soort type man als dat ik gewend was, een man die wist wat hij wilde met zijn leven :)
Johan: Omdat ik andere vrouwen wilde leren kennen dan de vrouwen in mijn omgeving. Ik was al ruim 2 jaar vrijgezel en toe aan een nieuwe relatie.

Hoe verliep jullie eerste date?

Ellen: Toen ik Johan voor de eerste keer zag dacht ik: wow wat een leuke jongen! En: yes, hij heeft ook tatoeages (mijn exen hadden nogal moeite met mijn tatoeages). We hebben voor het eerst bij Johan thuis afgesproken, gezellig een avond op de bank een wijntje gedronken. Ik voelde me meteen erg verliefd en speciaal dat ik bij hem mocht zijn. We hadden vanaf het begin al een klik met elkaar en die werd gedurende de avond alleen maar sterker. De date verliep heel erg goed en vanaf dat moment zijn we ook bij elkaar gebleven.
Johan: Toen ik Ellen voor de eerste keer zag dacht ik: wauw wat een verschijning. Tijdens onze eerste date was het voor mij meteen duidelijk dat we een ontzettende klik hadden samen. Ik voelde me zenuwachtig maar was tegelijkertijd ook erg op mijn gemak bij Ellen omdat ik het gevoel had haar al heel lang te kennen.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd? Wat zijn jullie toekomstplannen?

Ellen: Na de eerste date ging het erg snel tussen mij en Johan, na een paar maanden ben ik al bij hem ingetrokken. Nu anderhalf jaar later ben ik in verwachting van ons eerste kindje en zijn we op 14 februari getrouwd.
Johan: Ons toekomstplan voor nu is een gezond meisje op de wereld zetten. Daarna zien we wel wat de toekomst ons brengt.

Johan en Ellen

Johan

Leeftijd 31
Beroep Heftruckchauffeur
Woonplaats Sint Anthonis

Ellen

Leeftijd 26
Beroep -
Woonplaats Sint Anthonis

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van hem te reageren?

Johan had mij een flirt gestuurd en ik heb daar op gereageerd. De reden dat ik met Johan een gesprek aan ging was omdat zijn profiel mij erg aansprak, hij leuke spontane foto's van zichzelf erop had staan en we veel dezelfde interesses hadden.

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van haar te reageren?

Ellen haar leuke positieve uitstraling sprak me erg aan. Haar profiel sprak tot mijn verbeelding, en het feit dat ze tatoeages had was voor mij reden genoeg om een poging te wagen.