Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Urvan en Rebecca Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Urvan en Rebecca

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Rebecca: Een collega op mijn werk heeft mij geadviseerd om een online dating website te proberen omdat het een leuke manier is om te daten. Zeker als je alleenstaande ouder bent en daardoor niet meer zo vaak uitgaat. Ik verwachtte er niet veel van, en zeker niet dat ik de ware zou tegenkomen. Ik ging meer uit van een leuke tijd.
Urvan: Ik was alweer een tijdje vrijgezel en wilde proberen hoe daten via het 'nieuwe' medium internet zou zijn. In tegenstelling tot het 'normale stappen', had je bij internetdating een groter bereik. En het was ook spannend omdat je telkens weer iemand uit een andere streek kon leren kennen.

Hoe verliep jullie eerste date?

Rebecca: Ik dacht: een leuke spontane man met een leuke lach. Hij haalde mij en mijn dochter op voor een strandwandeling. We zijn ook nog naar Sea Life geweest en hebben pannenkoeken gegeten. Het klikte meteen, zowel tussen ons als met mijn dochter die toen 3,5 jaar oud was. Onze eerste kus was tijdens die date! We hebben na die middag snel weer afgesproken.
Urvan: Ik ben niet iemand die lang wil gaan e-mailen voordat er afgesproken wordt. Dus heb ik voorgesteld om op een zondag naar het strand te gaan. We wonen namelijk beiden in Den Haag en het zou mooi weer worden. Ik wist dat ze een dochter had, dus leek het me leuk om naar het strand te gaan. Ik weet nog dat toen ik haar ophaalde ze in wit gekleed was en voor het raam stond toen ik aan kwam rijden. We zijn met zijn drieën naar het strand gegaan en het klikte meteen tussen ons. Haar dochter Lorena was ook meteen gek op me.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd? En wat zijn jullie toekomstplannen?

Rebecca: Een maand na onze date vroeg hij mij ten huwelijk, we hebben toen twee jaar gewacht om te trouwen. In die tussentijd hebben we samen een huis gekocht om samen een nieuwe start te maken. Inmiddels zijn wij 4 jaar getrouwd en ruim 6 jaar samen! Onze toekomstplannen zijn om samen te genieten van het leven.
Urvan: Omdat ik meteen wist dat ze de ware voor mij was, besloot ik tijdens mijn vakantie op Aruba (die ik al voordat ik haar leerde kennen gepland had) haar ten huwelijk te vragen. Dit was precies één maand nadat we elkaar leerden kennen. Dit gevoel heb ik bij niemand anders gehad.

Urvan en Rebecca

Urvan

Leeftijd 46
Beroep
Woonplaats Den Haag

Rebecca

Leeftijd 41
Beroep
Woonplaats Den Haag

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van hem te reageren?

Hij heeft, nu ruim 6 jaar geleden, op mijn profiel gereageerd. Ik vond zijn berichtje leuk, het was persoonlijk. Geen gekopieerde brief die je vaak tegenkwam.

Zijn berichtje ging echt over hem en over mij (wat hij van mijn profiel te weten was gekomen). We hebben ook nog gebeld met elkaar voordat we onze date hadden, en het was een leuk gesprek. Ik keek echt uit naar de date!

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van haar te reageren?

Ik reageerde alleen op profielen met foto's. En de foto die ze van haarzelf had geplaatst was echt een “wow” foto. Op die moest ik reageren. En ben heel erg blij dat ik dat gedaan had.