Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Eric-Jan en Esther Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Eric-Jan en Esther

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Esther: Ik stond al langer ingeschreven op Lexa maar was niet heel actief zoekende. Af en toe een date maar er zat niets bijzonders voor mij bij totdat ik eind januari een flirt kreeg van Eric-Jan.
Eric-Jan: Ik kreeg van mijn collega's een advertentie van Lexa onder mijn neus geschoven met de vraag: "Is dat niet wat voor jou?". "Natuurlijk niet," was mijn eerste antwoord, "ik pik er wel één op in de kroeg..." Maar mijn nieuwsgierigheid overwon het en niet veel later toch maar eens kijken. Zelf een profiel aangemaakt en wat bleek, wel drie of vier vrouwen die ik regelmatig bij mij in het winkelcentrum zag lopen bleken zoekende te zijn. Ik heb drie van die dames een flirt gestuurd waaronder naar Esther.

Hoe verliep jullie eerste date?

Esther: We wisselden telefoonnummers uit en bij het eerste gesprek was de vraag van Eric-Jan waar in Apeldoorn ik woonde. Mijn antwoord was dat als hij voor zijn raam in de woonkamer ging staan en schuin omhoog keek dat hij mij dan zou zien zwaaien. Dat was een leuk moment, zo blij verrast dat hij was. Ik kreeg die avond bezoek maar we hadden afgesproken om daarna te bellen. Het werd laat en Eric-Jan lag als een verliefde puber in bed. Toch smste ik of hij nog wakker was en zo kwam het dat hij rond half 1 over de balustrade naar mij toe kwam lopen. Hij kwam op me aflopen en gaf me een hand en drie zoenen. De derde zoen was er gelijk één op mijn mond wat mij verraste en gelijk een goed gevoel gaf. Ik ben helemaal niet zo snel daarmee, en hij achteraf ook helemaal niet, maar op dat moment dacht ik: wat een zelfverzekerde man. We hebben er nog een tijd staan praten maar aangezien wij beide kinderen op bed hadden liggen moesten we terug naar huis en spraken we voor de volgende ochtend af.
Eric-Jan: Ze kwam bij mij op de koffie en de kinderen konden samen spelen. De rest van de week was ik elke avond bij haar, zelfs op de avond dat we niet hadden afgesproken en zij in haar pyjama en warrige haren op de bank zat. Het deed me niets, vond haar nog steeds erg leuk. Zo leuk dat ik het ook al mijn kinderen en mijn ouders had verteld. Zij was wel verliefd maar ook nog de kat uit de boom aan het kijken. Met de zekerheid die ik haar gaf (aan je kinderen vertellen doe je niet zo maar) durfde zij er ook helemaal voor te gaan.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurt? Wat zijn jullie toekomstplannen?

Esther: Wat zaten we op een roze wolk. Ondanks dat Eric-Jan een moeilijke periode doormaakte omdat zijn vader op sterven lag. Gelukkig heb ik zijn vader de laatste vier maanden van zijn leven nog leren kennen en was ik erbij toen hij zijn laatste adem uitblies. Doordat Eric-Jan nog in scheiding lag en tijdelijk bij zijn ouders woonde trok hij al snel bij mij in. Ik woonde op een kleine 30 vierkante meter maar het maakte ons niets uit. We hebben elkaar zo goed leren kennen. In oktober van dat jaar hebben we besloten om samen in zijn huis te gaan wonen omdat deze groter was en op dat moment niet te verkopen. Aangezien die verkoop de scheiding tegenhield was het de juiste stap. Een waar ik nog steeds geen spijt van heb. De kinderen wonen er ook graag.
Eric-Jan: Anderhalf jaar later, 15 juli 2011, heb ik haar ten huwelijk gevraagd tijdens onze vakantie in Frankrijk. Tijdens het afsluitende feest van het animatie team stond ik op het podium met de microfoon in mijn hand. Ik vertelde een liefdevol verhaal over ons om vervolgens voor haar en die 400 andere gasten op de knieën te gaan. Ze zei ja!! Twee jaar na het aanzoek, op 15 juli 2013, zijn we getrouwd. Wat vloog daarna de tijd. Alle voorbereidingen werden getroffen om te trouwen in, jawel, de Apenheul! Alles tot in de puntjes geregeld en ook nog eens een stralende dag heeft ervoor gezorgd dat Esther, ik en de kinderen Anne-Laure, Emelie en Jaron de mooiste dag van ons leven hebben gehad!

Eric-Jan en Esther

Eric-Jan

Leeftijd 38
Beroep
Woonplaats Apeldoorn

Esther

Leeftijd
Beroep
Woonplaats Apeldoorn

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van hem te reageren?

Ik herkende hem als de vader een meisje uit de klas van mijn dochter. Ik stuurde Eric-Jan een stuk of drie flirts terug, wat hem dan weer heel blij maakte. Hij stuurde me een berichtje terug met de vraag of hij mij al kende via de school van onze dochters. Later vroeg hij mij om mijn telefoonnummer, die heb ik hem gegeven omdat ik het betrouwbaar genoeg vond en daarnaast ook wel een kleine kriebel voelde.

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van haar te reageren?

Haar profiel sprak me erg aan. Ze hield van reizen, had aardig wat van de wereld gezien en uiteraard gaf haar foto die kriebel in mijn buik. Toen heb ik haar een flirt gestuurd.