Begin je succesverhaal op Meetic.be. Schrijf je nu gratis in! Ik schrijf me in

Sebastiaan en Renate Hoe zij elkaar ontmoet hebben

Onze succesverhalen

Vertel hier je Meetic.be succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook ontmoet op Meetic.be? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats verschijnen op de site.

Bekijk Sebastiaan en Renate

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Renate: Omdat ik geen zin had om de rest van mijn leven vrijgezel te blijven, kreeg ik de tip via vriendinnen om me in te schrijven. Een makkelijke manier van in contact met iemand komen leek mij! Je kunt een selectie maken op het gevoel wat je hebt bij een foto, en bij het lezen van het profiel trekt het je wel of niet.
Sebastiaan: Mijn relatie was verbroken en ik besefte me dat ik er nu alleen voor stond en mijn tijd opnieuw moest invullen. Toen ontdekte ik online dating en besloot ik mij in te schrijven omdat deze site betrouwbaar op me overkwam en bekend was door onder andere tv. Ik was nieuwsgierig en het was nieuw voor mij om op deze manier eventueel iemand te kunnen vinden. Het doel was niet om direct een date te scoren maar meer een leuke chat met een leuke vrouw. Wie weet wat er daarna zou kunnen gebeuren.

Hoe verliep jullie eerste date?

Renate: Na veel chat contact te hebben gehad, hebben we bij hem thuis afgesproken. Het eerste wat ik dacht was: jeetje, in het echt is hij een stuk kleiner dan ik ben. Ik vond hem echt een knappe man, en hij vertelde veel. De spanning was voelbaar, het voelde echt heerlijk allemaal. Het was tijdens de date geen moment stil, tot het moment dat we elkaar zoenden wat redelijk snel gebeurde toen we op de bank zaten. Hij had dan ook echt alles uit de kast gehaald voor de sfeer: overal kaarsjes, muziekje aan. Het voelde heel perfect. Ik dacht letterlijk: het kan me niet schelen of het wat wordt, maar ik heb in ieder geval nu al een leuke avond. Ik nam gewoon de gok.
Sebastiaan: We hebben inderdaad eerst veel gechat, uren achter elkaar. Geen elk onderwerp was taboe. Toen hebben we elkaar gebeld, om een beter beeld van de ander te krijgen. Het telefoontje liep net zo leuk als de chat, het was net of we elkaar al jaren kenden en dat nam alle spanning weg. De eerste date bij mij thuis was spannend. Ik deed voorzichtig open en daar stond ze dan: een vrouw met klasse, veel krullen. Een goedlachse vrouw met veel allure, dat was mijn eerste gedachte van Renate. We hebben veel gepraat en gelachen en de avond verliep vlekkeloos. Wat er nadien gebeurde houd ik voor mezelf, maar positief was het zeker.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd? En wat zijn jullie toekomstplannen?

Renate: Ik was al vrij snel tot over mijn oren verliefd. Maar ik was ook wel voorzichtig, ik had de instelling van: ik zie het allemaal wel, wie niet waagt wint nooit. Dus ik liet alles gebeuren, en na drie succesvolle dates merkte ik dat hij ook verliefd op mij was geworden. We kunnen heerlijk genieten van juist de kleine dingetjes: gewoon op de bank zitten, heerlijk voor elkaar koken, eerlijk zijn en elkaar steunen. De meeste tijd brengen we gewoon samen in huis door, met af en toe uit eten en gezellig bij familie en vrienden op bezoek. Voorstellen aan de ouders deden we ook vrij snel, ook om hen te laten zien dat we allebei weer in de liefde durfden te geloven. Samen op vakantie geweest, en allerlei leuke dingen gedaan. Nu zijn we al 9 maanden samen en weten precies wat we van elkaar willen. Hier praten we veel over, we zijn serieus in het vervullen van onze wensen. Als hij zijn huis verkoopt staat niets ons meer in de weg om de volgende stap te zetten. Nu zijn we alleen nog in de weekenden samen of als we vrij zijn. Er zijn plannen dat hij bij mij komt wonen, dat we gaan trouwen, kindjes krijgen en een chihuahua. Dat is een droom die we samen koesteren.
Sebastiaan: Na de derde afspraak voelde ik kriebels en begon ik langzaam verliefd te worden. Ik wist na een relatie van 10 jaar niet zeker of die gevoelens nog aanwezig waren, maar ze kwamen tot mijn verbazing weer boven. Ondanks mijn verbroken relatie zette ik door met Renates steun. Door haar ben ik sterker geworden dan ooit tevoren in mijn leven. Zij hielp me door de ellende heen, en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Mijn leven is in acht maanden veel veranderd. Er is zoveel gebeurd vanaf de eerste date tot nu, ik wil niets anders meer dan mijn leven delen met Renate en onze poes Kinzi. Onze toekomstplannen zijn verzegeld, wij weten wat we willen: huisje, boompje, beestje maar dan met echte liefde en respect. Zoals het hoort in een relatie, trouwen en kinderen krijgen en genieten van het leven. Nadat ik mijn huis verkocht heb kunnen we aan onze toekomst werken. We gaan ervoor!!!

Sebastiaan en Renate

Sebastiaan

Leeftijd 34
Beroep
Woonplaats Ridderkerk

Renate

Leeftijd 37
Beroep
Woonplaats Katwijk

Vragen aan het koppel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op zijn profiel te reageren?

Zijn foto trok mijn aandacht, dus ik ging in eerste instantie toch echt voor zijn uiterlijk. Zijn profiel, leeftijd en het feit dat hij nog geen kinderen had gaven voor mij de doorslag. Maar ook omdat hij hetzelfde in het leven staat en hetzelfde soort werk heeft.

Ik stuurde hem een flirt en al snel zaten wij avonden en nachten te chatten en te bellen. We werden ouderwets verliefd! Heerlijk!

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op haar flirt in te gaan?

Ik heb mijn hele leven jongere meiden gehad en het leeftijdsverschil was altijd groot. Uitgaan was voor mij verleden tijd en ik wilde een volwassener leven gaan leiden.

Ik was op zoek naar een vrouw die er echt voor zou gaan en op deze site kwam ik die vrouw tegen. Haar lieve lach, haar volwassenheid en serieuze gesprekken, en haar mooie krullen spraken mij aan.