Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Waarom staan de geblackliste profielen nog steeds in mijn zoekresultaten?

Als je een profiel blacklist, heeft dat als gevolg dat de communicatie wordt geblokkeerd. Deze member kan jou dan geen berichten meer sturen. Het profiel van de desbetreffende member blijft wel zichtbaar in alle zoekresultaten. Ook kan hij of zij jouw profiel nog steeds zien en bezoeken.

De functies “Verbergen” en “Blacklisten” zijn verschillend en hebben dus niet dezelfde werking.

Als je een profiel blacklist, heeft dat als gevolg dat de communicatie wordt geblokkeerd. Deze member kan jou dan geen berichten meer sturen. Het profiel van de desbetreffende member blijft wel
zichtbaar in alle zoekresultaten.

Maar als je een profiel verbergt, wordt dit profiel toegevoegd aan de lijst “Verborgen profielen”. Het verschijnt dan niet meer in je zoekresultaten. Je kunt maximaal 999 profielen
verbergen.
Als je een member hebt verborgen en als zijn of haar profiel toch nog in jouw zoekresultaten verschijnt, betekent dat dat je het maximale aantal van 999 hebt bereikt.

Het is helaas niet mogelijk om vanuit de app de lijst met verborgen profielen te beheren. Om verborgen profielen te verwijderen, moet je vanaf een computer inloggen. Ga dan naar de rubriek
“Bezoeken”. Klik op “Verborgen profielen” in het gedeelte “Mijn recente activiteit” links bovenaan. Als je klikt op het symbool “+” verschijnt het desbetreffende profiel weer in jouw
zoekresultaten.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.