Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Wat is het verschil tussen een profiel verbergen en blacklisten?

Met de functie "Verbergen" kun je een profiel uit jouw lijsten en zoekresultaten verwijderen.
Je kunt maximaal 999 profielen verbergen. De members die je hebt verborgen kunnen jouw profiel bezoeken, flirts sturen, jou toevoegen aan hun favorieten en jou een bericht sturen.

Met de functie "Blacklisten" kun je de communicatie met members blokkeren. Deze actie heeft geen enkel gevolg voor jouw lijsten of zoekresultaten. Het profiel van de members blijft dan ook
zichtbaar. De desbetreffende members kunnen jouw profiel bezoeken, flirts sturen en jou toevoegen aan hun favorieten, maar ze kunnen je geen bericht meer sturen.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee