Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Wat moet ik doen als ik twijfels heb over een profiel?

Als je twijfels hebt over een member kun je dit melden aan ons Moderation team, door wanneer je het profiel bezoekt rechts bovenaan de pagina te klikken op de cirkel met drie bolletjes en ‘Moderator waarschuwen’ te kiezen.

Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden dan zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Let er wel op dat het toezichtsteam in de regel geen contant opneemt betreffende klachten, en dat het ook niet laat weten welke stappen er al dan niet ondernomen werden tegen het profiel in kwestie

Wanneer blijkt dat het gedrag van een member in strijd is met de gedragsregels van Lexa.nl, zal ons team hem of haar waarschuwen of indien nodig definitief van de site verwijderen.

Als je twijfels hebt over een member kun je dit melden aan ons Moderation team door te klikken op de link “Maak een melding” onder aan de profielpagina. Klik dan op “Maak een melding van dit
profiel”.

Ons Moderation team stelt alles in het werk om profielen op te sporen die niet voldoen aan de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de site.

Wanneer blijkt dat het gedrag van een member in strijd is met de gedragsregels van Lexa.nl, zal ons team hem of haar waarschuwen of indien nodig definitief van de site verwijderen.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.