Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe neem ik contact op met het toezichtsteam?

Je kunt indien nodig contact opnemen met de moderators op de volgende manieren:

– Wanneer je een profiel bezoekt klik je rechts bovenaan de pagina op de cirkel met drie bolletjes en kies je ‘Moderator waarschuwen’
– Ontvangt je een ongepast bericht, dan kan je na het openen van de conversatie met deze member rechtsboven op de cirkel met drie bolletjes klikken en ‘Moderator waarschuwen’ kiezen.

Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden dan zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Let er wel op dat het toezichtsteam in de regel geen contant opneemt betreffende klachten, en dat het ook niet laat weten welke stappen er al dan niet ondernomen werden tegen het betreffende profiel.

Je kunt indien nodig contact opnemen met de moderators via de link “Maak een melding” onder aan alle profielpagina’s, of klik op het icoon in de vorm van een uitroepteken rechtsboven wanneer je een bericht leest.

Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden, zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site.

Je kunt indien nodig contact opnemen met de moderators via de link “Maak een melding” op alle profielpagina’s en in het chatvenster, of via “Maak een melding van dit bericht” onder aan de ontvangen e-mails.

Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden, zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.