Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe meld ik een vals profiel?

Ons Moderation team stelt alles in het werk om profielen op te sporen die niet voldoen aan de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de site en deze tijdig te verwijderen.

Indien je toch een verdacht profiel tegenkomt dan kan je hier een melding van maken via de site, op een van de volgende twee manieren:

– Wanneer je een profiel bezoekt klik je rechts bovenaan de pagina op de cirkel met drie bolletjes en kies je ‘Moderator waarschuwen’
– Indien je een bericht ontvangen hebt van deze member dan kan je na het openen van de conversatie met deze member rechtsboven op de cirkel met drie bolletjes klikken en ‘Moderator waarschuwen’ kiezen.

Onze moderators zullen het profiel dan onderzoeken en hier eventueel stappen tegen ondernemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Let er wel op dat het toezichtsteam in de regel geen contant opneemt betreffende klachten, en dat het ook niet laat weten welke stappen er al dan niet ondernomen werden tegen het profiel in kwestie.

Als je twijfels hebt over een member kun je dit melden aan ons Moderation team door te klikken op de link “Maak een melding” onder aan de profielpagina. Klik dan op “Maak een melding van dit
profiel”.

Ons Moderation team stelt alles in het werk om profielen op te sporen die niet voldoen aan de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de site.

Wanneer blijkt dat het gedrag van een member in strijd is met de gedragsregels van Lexa.nl, zal ons team hem of haar waarschuwen of indien nodig definitief van de site verwijderen.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.