Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe meld ik een member die ongepast gedrag vertoont?

Je kunt ongepast gedrag van een member op de volgende manieren melden:

– Wanneer je een profiel bezoekt klik je rechts bovenaan de pagina op de cirkel met drie bolletjes en kies je ‘Moderator waarschuwen’
– Ontvangt je een ongepast bericht, dan kan je na het openen van de conversatie met deze member rechtsboven op de cirkel met drie bolletjes klikken en ‘Moderator waarschuwen’ kiezen.

Als je melding maakt van een member en als blijkt dat diens gedrag in strijd is met de Algemene Gebruiksvoorwaarden dan zullen de moderators de nodige maatregelen nemen. Deze kunnen variëren van een waarschuwing tot het verwijderen van de member van de site. Let er wel op dat het toezichtsteam in de regel geen contant opneemt betreffende klachten, en dat het ook niet laat weten welke stappen er al dan niet ondernomen werden tegen het betreffende profiel.

Wanneer je niet langer wilt dat een bepaalde member contact met je op kan nemen dan kan je deze member ook op je blacklist zetten. Om dit te doen open je het profiel van de member in kwestie en klink je rechts bovenaan op de cirkel met drie puntjes. Vervolgens kies je ‘Deze member blacklisten’.

Door een member op je blacklist te zetten voorkom dat deze member contact met je opneemt door middel van berichten. Ook kan deze member geen flirts meer naar jou sturen. Wel zal je profiel nog steeds zichtbaar blijven, en kan het nog gewoon bezocht worden door de members die je op je blacklist hebt geplaatst. Het is niet mogelijk om te voorkomen dat een member je profiel bezoekt op Lexa.

Je kunt ongepast gedrag van een member melden door te klikken op de link “Maak een melding” onder aan de profielpagina of in het chatvenster.

Via de link “Maak een melding van dit bericht” onder aan elke ontvangen e-mail kun je een bericht met een dubieuze inhoud melden.

Als blijkt dat het gedrag van de member tegen de Algemene Voorwaarden van de site in gaat, zal ons team de nodige maatregelen treffen.

Kan ik voorkomen dat een bepaalde member contact met mij opneemt?

Ja, klik op de link “Blacklist dit profiel” onder aan zijn of haar profielpagina of op het icoon in het chatvenster.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.