Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Wat moet ik doen om mijn profiel onzichtbaar te maken? 

Ga naar de rubriek “Mijn instellingen en membership” en verwijder je profiel via de link onderaan de pagina “Klik hier om mijn profiel op te schorten of te verwijderen”. Bevestig je verzoek
door te klikken op “Klik hier om je account en alle gegevens definitief te verwijderen”.

Alle gegevens met betrekking tot je profiel worden binnen 24 uur definitief verwijderd. Kies voor het stopzetten van je profiel als je al je gegevens op elk moment wilt kunnen terughalen en je
profiel wilt behouden.

Let op: indien je een Full Membership hebt dien je dit eerst stop te zetten. Dit kun je ook doen onder “Mijn instellingen en membership”.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

Ga naar de rubriek “Mijn instellingen en membership” en verwijder je profiel via de link onderaan de pagina “Klik hier om mijn profiel op te schorten of te verwijderen”. Bevestig je verzoek
door te klikken op “Klik hier om je account en alle gegevens definitief te verwijderen”.

Alle gegevens met betrekking tot je profiel worden binnen 24 uur definitief verwijderd. Kies voor het stopzetten van je profiel als je al je gegevens op elk moment wilt kunnen terughalen en je
profiel wilt behouden.

Let op: indien je een Full Membership hebt dien je dit eerst stop te zetten. Dit kun je ook doen onder “Mijn instellingen en membership”.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

Uitschrijven is helaas niet mogelijk vanaf de mobiele app.
Wil je je profiel verwijderen? Log dan vanaf een computer in op je profiel en ga naar de rubriek “Mijn instellingen en membership” in het menu rechtsboven. Ga dan naar de link onder aan de
pagina “Klik hier om je profiel stop te zetten”. Bevestig je verzoek door te klikken op “Klik hier om je account en al je gegevens definitief te verwijderen”.

Alle gegevens met betrekking tot je profiel worden binnen 24 uur definitief verwijderd. Kies voor het stopzetten van je profiel als je al je gegevens op elk moment wilt kunnen terughalen en je
profiel wilt behouden.

Als je een membership hebt, vergeet dan niet om de automatische verlenging stop te zetten voordat je je uitschrijft.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!
Soortgelijke antwoorden