Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Waarom blijf ik notificaties ontvangen terwijl ik mijn profiel verwijderd heb?

Controleer in dat geval:

– of je wel hebt gekozen voor een uitschrijving en niet voor het opschorten van je profiel. Het opschorten van je profiel betekent namelijk niet dat het membership wordt gedeactiveerd. Je membership blijft actief en wordt op de vervaldatum verlengd zolang je je profiel niet opnieuw activeert en de automatische verlenging niet stopzet.

– of de uitschrijving is gelukt: heb je een e-mail met de bevestiging hiervan ontvangen? Indien dit niet het geval is is je profiel mogelijk niet verwijderd.

– of de melding wel betrekking heeft op de profiel in kwestie en niet op een ander profiel dat je hebt op Lexa.nl of Lexamore.nl.

Controleer in dat geval:
– of je wel hebt gekozen voor een uitschrijving en niet voor het opschorten van je profiel. Het opschorten van je profiel betekent namelijk niet dat het membership wordt gedeactiveerd. Je
membership blijft actief en wordt op de vervaldatum verlengd zolang je je profiel niet opnieuw activeert en de automatische verlenging niet stopzet.
– of de uitschrijving is gelukt: heb je een e-mail met de bevestiging hiervan ontvangen?
– of de melding wel betrekking heeft op de profiel in kwestie en niet op een ander profiel dat je hebt op Lexa.nl of Lexamore.nl.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.