Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Ik ontvang e-mails terwijl ik geen member ben. Hoe kan ik dit uitschakelen?

Als je e-mails ontvangt van onze diensten betekent dat dat jouw mailadres in onze database staat. Geen zorgen, je kunt je profiel in een paar klikken sluiten.

Ga naar de startpagina en klik op “Al member” rechts bovenaan, en dan op “Wachtwoord vergeten?”. Voer je e-mailadres in en klik op “Bevestigen”.

Je ontvangt dan een bericht om het wachtwoord het profiel dat gekoppeld is aan jouw mailadres opnieuw in te stellen. Volg de stappen en verwijder je profiel door in te loggen op de site met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt. Om je profiel te verwijderen moet je dan op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens ‘Mijn account’ te kiezen. Hier klik je links onderaan deze pagina in de rubriek ‘Support Lexa’ op de link ‘Mijn account opschorten’ .

Er zal een pop-up verschijnen waarbij je de keuze wordt gegeven om je profiel tijdelijk op te schorten of je profiel definitief te verwijderen.

Om je profiel definitief te verwijderen klik je onderaan deze pop-up op de zin ‘Om je account te verwijderen, klik hier’. Vervolgens moet je hier je e-mailadres en wachtwoord ingeven en op ‘bevestigen’ te klikken, en moet je nog enkele stappen doorlopen. Wanneer je deze allmaal doorlopen hebt is je profiel verwijderd.

Als je e-mails ontvangt van onze diensten, betekent dat dat jouw mailadres in onze database staat. Geen zorgen, je kunt je profiel in een paar klikken sluiten.

Ga naar de homepage en klik op “Inloggegevens vergeten?” rechts bovenaan, en dan op “Wachtwoord vergeten”. Voer je e-mailadres in en klik op “Bevestigen”.

Je ontvangt dan een bericht om het wachtwoord het profiel dat gekoppeld is aan jouw mailadres opnieuw in te stellen.
Volg de stappen en verwijder je profiel door in te loggen op de site met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt. Ga in het uitklapmenu rechts bovenaan naar de rubriek “Mijn
instellingen en membership”, dan omlaag en klik op “Klik hier om je profiel op te schorten of te verwijderen “. Ga weer naar de onderkant van de pagina en klik op “Klik hier om je profiel en
alle gegevens definitief te verwijderen”.

Voer je e-mailadres en wachtwoord in om de uitschrijving van je profiel te bevestigen.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!