Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe schort ik mijn profiel op?

In tegenstelling tot het verwijderen van je profiel is het opschorten van je profiel slechts tijdelijk:

– Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
– Je gegevens (advertentie, foto’s, profiel, contacten, berichten etc.) worden bewaard.
– Je kan je profiel op elk gewenst moment opnieuw activeren wanneer je met je huidige gegevens inlogt, of via de e-mail die je ontvangen hebt na het opschorten.
– Indien je over een Full Membership beschikt zal dit gewoon doorlopen wanneer je profiel opgeschort is. Ook zal het automatisch verlengd worden indien de automatische verlenging actief is.

Indien je je profiel wilt opschorten klik je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en kies je vervolgens ‘Mijn account’. Links onderaan deze pagina vindt je de link ‘Mijn account opschorten’ om je profiel op te schorten. Vervolgens klikt je in de pop-up melding op ‘mijn profiel opschorten’.

Hierna volgt een bevestiging dat je profiel is opgeschort totdat je dit weer activeert op het moment dat het jou uitkomt. Omdat je het profiel op elk moment weer kan activeren, loopt de automatische verlenging zoals gezegd tijdens het opschorten door.

Wanneer je jouw profiel wilt opschorten ga je via je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm naar “Mijn instellingen”. Onderaan deze pagina vind je de link om je profiel op te schorten.
Klik op de link in de volgende zin: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”.

– Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Lexa.nl. Ook ontvang je niet langer e-mail van Lexa.nl of van Lexa.nl-partners.

– Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we
verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je Full Membership wordt stopgezet.

Als je er zeker van bent dat je jouw account tijdelijk wilt opschorten kun je hier klikken op de button “Mijn profiel opschorten”. Hierna volgt een bevestiging dat jouw account is opgeschort
totdat je deze weer reactiveert op het moment dat het jou uitkomt.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

Wanneer je jouw profiel wilt opschorten ga je via je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm naar “Mijn instellingen”. Onderaan deze pagina vind je de link om je profiel op te schorten.
Klik op de link in de volgende zin: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”.

– Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Lexa.nl. Ook ontvang je niet langer e-mail van Lexa.nl of van Lexa.nl-partners.

– Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we
verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je Full Membership wordt stopgezet.

Als je er zeker van bent dat je jouw account tijdelijk wilt opschorten kun je hier klikken op de button “Mijn profiel opschorten”. Hierna volgt een bevestiging dat jouw account is opgeschort
totdat je deze weer reactiveert op het moment dat het jou uitkomt.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.