Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe weet ik of een member mij heeft geblacklist?

Wanneer je contact probeert op te nemen met iemand die jouw profiel op de blacklist heeft gezet, dan zul je hiervan een melding ontvangen wanneer je een bericht probeert te versturen.

Je wordt niet geïnformeerd wanneer mensen jouw profiel verbergen. Het heeft geen gevolgen voor jou en je kunt deze members nog altijd bezoeken, flirts sturen of contact met ze opnemen.

Maar als je contact met iemand opneemt die jouw profiel op de blacklist heeft gezet, word je geblokkeerd. Je ontvangt dan een bericht hierover.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!