Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe zet ik de automatische verlenging van mijn membership stop?

Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren. Je doet dit door op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) te klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens ‘Mijn account’ te kiezen. Op deze pagina zie je onder ‘Mijn membership beheren’ je huidige Full Membership en de verlengings- of vervaldatum. Om de automatische verlenging stop te zetten klik je op ‘Mijn membership beheren’.

Vanwege veiligheidsredenen zal je gevraagd worden om je inloggegevens te bevestigen. Let op: het gaat hierbij om je e-mailadres en niet je gebruikersnaam. Vervolgens moet je enkele stappen doorlopen vooraleer je je automatische verlenging kunt stopzetten. Wanneer je automatische verlenging correct is stopgezet ontvang je hier ook een bevestiging van op je persoonlijke e-mailadres.

Let er op dat wanneer je membership is geëindigd, je profiel nog wel online blijft als gratis profiel. Je dient dit apart te verwijderen.

Je kunt jouw membership opzeggen door de automatische verlenging stop te zetten. Ga daarvoor naar de rubriek “Mijn membership”, ten vroegste 24 uur na de betaling van je membership en tot 48 uur voor de vervaldatum.

Ga hiervoor naar “Ik” en dan naar de rubriek “Instellingen”. Klik dan op “Mijn membership beheren” en volg de stappen om je membership te beëindigen.

Nadat de verlenging is stopgezet:

Ontvang je een e-mail met de bevestiging.

Blijf je tot de vervaldatum profiteren van je membership.

Als je membership is komen te vervallen, heb je geen toegang meer tot de betalende functionaliteiten van de site.

Na de looptijd van je membership zal er geen automatische afschrijving meer plaatsvinden.

Wil je je uitschrijven?

Je kunt op elk moment het verzoek indienen om jouw account te verwijderen. Richt je verzoek per e-mail of telefonisch aan de klantenservice met vermelding van je klantnummer en je mailadres. Alle gegevens met betrekking tot je account worden binnen 24 uur van de site verwijderd.

IPHONE
Je kunt jouw membership beëindigen door de automatische verlenging stop te zetten. Ga daarvoor naar de rubriek “Mijn abonnementen” in de “App Store” ten vroegste 24 uur na je betaling en ten
laatste 48 uur voor de vervaltermijn van je membership.

ANDROID
Het stopzetten van de automatische verlenging is helaas nog niet via de app mogelijk. Je kan hiervoor inloggen via een computer. Onder “Mijn instellingen en membership” tref je “Membership”.
Hier kan je je membership stopzetten.

Je kunt uiteraard ook contact opnemen met ons Customer Care Team. Zij zullen binnen 48 uur reageren op je bericht.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.