Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Wat is de Incognito?

De Incognito modus zorgt ervoor dat je ongezien profielen kunt bekijken. Wanneer je normaliter profielen bekijkt ontvangen members hiervan een interessebericht. Wanneer de Incognito modus is ingeschakeld kan je volledig anoniem profielen zo vaak bekijken als je wilt, zonder dat andere members het door hebben! Ook zal jouw profiel niet zichtbaar zijn in de zoekresultaten van andere members wanneer de incognito actief is.

De Incognito modus kost eenmalig 1.99 euro en loopt na 24 uur vanzelf af, of kost 9.99 euro voor een hele maand gebruik. Wanneer de Incognito actief is zal er rond je profielfoto rechtsboven een paarse rand zichtbaar zijn, en zie je daarnaast ook een teller met hoelang de Incognito nog actief blijft. Door op deze teller te klikken kan je tot op de minuut exact zien hoelang deze nog actief is, en kan je deze ook tijdelijk uitzetten indien je dit wenst. Let er wel op dat het uitzetten van de Incognito er niet voor zorgt dat de termijn van 24 uur of 1 maand hiermee opgeschort wordt, deze loopt gewoon door.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Meetic app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!